- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrukoMisike
tag
válasz
BonFire #1176 üzenetére
Ez lenne az elképzelésem: kép
A sarokdíszt azért gondolnám, hogy kell, mert azok nélkül nekem olyan semmilyennek tűnik, mintha csak pár szó lenne egy lapra írva, a sarokdísztől nekem valahogy meghittebb az egész.A betűtípus nem végleges, mert a mondatvégi írásjelek nem látszanak, csak beállítottam valamit, majd nézelődök még fontok terén, és az eredeti elképzelésem sem jött be, hogy félbehajtós lesz, mert túl hosszú az idézet, és nem fér ki úgy, hogy olvasható is legyen. A vörösre rájöttem, hogy túl élénk, szerintem ez a mahagóni vörös már jó lesz.
A fehér tényleg jobban mutat ezen a vörösön, de én szívem szerint az arany sarokdíszeket megtartanám. Így, hogy nem lehet megoldani azt, hogy félbehajtós legyen kisebbre veszem majd a méretét (mondjuk egy nagyobb boríték méretére) és abba teszem bele ezt a kártyát. Remélem lesz ebben a városban olyan hely, ahol normális minőségű papírra ki tudják nyomtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest