- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Itt a beszélgetés: [link]
A témához:
Egyébként a fiatalokról szóló részhez egy személyes tapasztalat:
Én emlékszem régen, amikor általános iskola végén "felaszabdultam" az internetre. Első a gaming volt. Quake, Counter-Strike. És ehhez mIRC-en szerveztük a war-okat, pickup-okat.
És én akkor beszívtam egy ilyen chatbotot.Most persze vicces, de kellett pár perc mire leesett, hogy az egy bot akivel chatelek. Akkor, szinte ismeretlenül belecsöppenve az internetbe, egy annyira primitív dolog is meg tudott téveszteni egy ideig. Szerencsére szerelmet nem vallottam neki, vagy ilyesmi.
Szóval oda kell figyelni a gyerekekre nagyon. Én egyébként se pártolom ezt a nagy AI lázat, fejlesztést. Nem is próbáltam egyiket sem, és azokat a programokat sem preferálom, amikbe beleerőszakolják. Most még tudok lavírozni úgy, hogy elkerüljem ezeket. De ez se tart még soká sajnos. Azt tartom a legsajnálatosabbnak ebben, hogy mi felhasználók lassan meg sem kapjuk a választás lehetőségét, hogy szeretnénk e ezeket használni.
Na meg valahol én úgy gondolom, hogy ezek az AI dolgok is elsősorban arra vannak használva, hogy monitorozzanak, profilozzanak minket.
-
andrisbandi
őstag
Az igazi AI-k nem érhetőek el, még kutatóknak sem.
A publikusabb verziók agyon vannak filterezve, úgy hallottam 90% fölé. Tehát olyan válaszokat adhatnak kizárólag, ami a szűrőkön átfér.
Nagyon ritkán hozzáértők tudnak olyan logikájú kérdéssort feltenni, h minden buktatót vesznek/kikerülnek és mégis kisajtolják a gépi tanuló algoritmusból a végsőkig nyers robot választ.
Ezt nem tartják "igazinak" mert nem veszi figyelembe az emberi érzelmeket (amiket megtanul, és használ), valamint melyik propaganda alatt rohad az agya. Pl a nyugati woke-al ferőzött, a kínai meg pártos.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS routerek
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest