Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz domerator #2 üzenetére

Itt a beszélgetés: [link]

A témához:

Egyébként a fiatalokról szóló részhez egy személyes tapasztalat:

Én emlékszem régen, amikor általános iskola végén "felaszabdultam" az internetre. Első a gaming volt. Quake, Counter-Strike. És ehhez mIRC-en szerveztük a war-okat, pickup-okat.
    És én akkor beszívtam egy ilyen chatbotot. :D Most persze vicces, de kellett pár perc mire leesett, hogy az egy bot akivel chatelek. Akkor, szinte ismeretlenül belecsöppenve az internetbe, egy annyira primitív dolog is meg tudott téveszteni egy ideig. Szerencsére szerelmet nem vallottam neki, vagy ilyesmi. :DDD

Szóval oda kell figyelni a gyerekekre nagyon. Én egyébként se pártolom ezt a nagy AI lázat, fejlesztést. Nem is próbáltam egyiket sem, és azokat a programokat sem preferálom, amikbe beleerőszakolják. Most még tudok lavírozni úgy, hogy elkerüljem ezeket. De ez se tart még soká sajnos. Azt tartom a legsajnálatosabbnak ebben, hogy mi felhasználók lassan meg sem kapjuk a választás lehetőségét, hogy szeretnénk e ezeket használni. :(Na meg valahol én úgy gondolom, hogy ezek az AI dolgok is elsősorban arra vannak használva, hogy monitorozzanak, profilozzanak minket. :U

Új hozzászólás Aktív témák