Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Felveszi valaki az adást? Lemaradtam sajnos a bajnoki döntő miatt...
-
bnss
veterán
válasz
szentkuti11 #647 üzenetére
Az nem feltétlen gond, ha a buffer "kitartott" a szakadás idejére, akkor a felvétel még használható lehet.
-
bnss
veterán
Végére sikerült ideérnem, de szerencsére elindult a felvétel. Ha van rá igény, készíthetek vágott verziót a már "megszokott" minőségben.
-
bnss
veterán
Valamit ki kell találjak, mert sorozatban maradok le az adásokról...
Esetleg erről az adásról készített valaki felvételt?
-
bnss
veterán
Esetleg lenne valakinek felvétele? Ismét lemaradtam, sajnos...
-
bnss
veterán
Felvétele lenne valakinek a mai adásról?
-
bnss
veterán
A múlt heti (02.05), illetve a két héttel ezelőtti (01.29) adásról lenne valakinek felvétele?
-
bnss
veterán
Hmm, megint sikerült lemaradni az adásról, készített valaki felvételt?
-
bnss
veterán
Ha valakinek lenne felvétele a mai adásról, azt megköszönném, teljesen kiment a fejemből a mai adás...
-
bnss
veterán
Publikus, hogy a Gábor miért hagyja abba a Térerő "műsorvezetését"?
-
bnss
veterán
Az mit takar, hogy töri a magyart a Spican futó Android? "Szögediesen" kommunikál a felhasználóval?
-
bnss
veterán
Van egy olyan érzésem, hogy itthon még egy pár évig nem lesz kimagasló piaci részedésük ezeknek a nagyi telefonoknak. Inkább az eddigi "bevált" módszerek maradnak, régi telefont megörökli a nagyi, még egy akkumulátor cserével is a töredékéből megússzuk a nagyi "mobilizálást", mintha egy új, kifejezetten nekik szánt készüléket kapna. Legalábbis szerintem.
-
bnss
veterán
válasz
korpicschess #224 üzenetére
-
bnss
veterán
válasz
korpicschess #221 üzenetére
Hallani fogod, nyugalom!
-
bnss
veterán
válasz
DarkByte #218 üzenetére
Persze, biztosan vannak olyanok - nem is kevesen -, akik számára emészthető a tömör szöveges blokk, de én nem tartozok közéjük.
A shoutcast üzemeltetése szvsz nem lenne a leggazdaságosabb, egyrészt azért, mert több mint 100 hallgatóra kellene méretezni, másrészt valamiből fent is kellene tartani a szervert.
---
Aki esetleg lemaradt a tegnapi adásról, már van vágott verzió, hamarosan érkezik a hivatalos felvétel is.
-
bnss
veterán
"A pénzügyi mérleg stabilizálása érdekében a Nokia nemrég újabb stratégiai lépésre szánta el magát, ez pedig a beszállítóinak perelése, mivel szerinte az AU Optronics, Hitachi, LG, Philips, Samsung, Seiko Epson, Sharp, Toshiba és más kijelzőgyártók mesterségesen tartották magasan az árakat, ezzel is csökkentve a telefonokon realizálható hasznon mértékét."
-
bnss
veterán
Felveszi valaki a műsort? Sajnos csak most értem haza...
-
bnss
veterán
válasz
szentkuti11 #134 üzenetére
Hamarosan kész, már a Lame dolgozik vele - sajnos a notebookom nem egy erőgép, ezért még várni kell egy keveset.
---
Ez a HTC HD2 nem semmi, kíváncsian várom a tesztet, no meg az akkuidőre leszek kíváncsi.
-
bnss
veterán
válasz
szentkuti11 #131 üzenetére
Persze, de előtte még a felesleges perceket eltávolítom az elejéről és a végéről.
-
bnss
veterán
válasz
szentkuti11 #126 üzenetére
Felvettem, legalábbis remélem, mert el kellett rohannom. Mindjárt végig hallgatom.
-
bnss
veterán
Tetszett a műsor, a navigációs rész kifejezetten érdekesre sikeredett, csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest