Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Bemutatkozott az Oppo Find X9s és a Pro is, de nem ugyanott lesznek kaphatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
Csak hogy legyen valami ON is:
Nekem volt egy tekintélyes méretű 2 állomásos 4 váltós H0-s terepasztalom (kb.2.5x2m)
Egy személy és egy tehervonattal. A terep még nagyjából megvan darabokban, a vonatokat eladtam egy gyereknek, aki a pénz felét adta csak meg. (Kb 12K-s biznisz: gőzmozdony, kúlos raktárkocsik, ilyesmi: ebből 5K-t láttam, a gyereket azóta se: mire visszamentem a boltjával együtt eltűnt a rákba
)
Most egy N-s kisterepem van egy körpályával egy alagúttal, 2 váltóval: egy kétirányú mozdonnyal, 2 személyvagonnal, 1 vasúti átkelővel. Nem nagyon törődtem vele: a környezet nincs nagyon kidolgozva, régen használtam az egészet (pedig jó kis Piko trafóm van, és minőségi egyéb alkatrészeim is). Jó hobbi, csak rövid ideig tartott: egy fellángolás volt: az egyik haver rángatott bele. Mára már inkább csak egy rövidke emlék az életemből.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)