Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Mikor lesz ma a bemutató?
-
lócitrom
őstag
válasz
TechMagneTic
üzenetére
az adatokkal amúgy is dolgozhat, ha nem egyetlen alkalmazás kezeli, mert az ökoszisztéma attól még adott. abból indulok ki, hogy egy mérleg nem személyes eszköz. persze aki mondjuk egyedül él annak minden személyes a saját egyszemélyes háztartásában.
-
-
l!nk87
aktív tag
Ha egy cég termékeit használod, azért jó, ha ehhez nem kell több alkalmazás. Amúgy a Zepp (korábban Amazfit), a Zepp Life (korábban már nem is tudom, hogy mi volt) egy alkalmazásban kezelt mindent, összefüggtek az adatok.
A huawei egészség app együtt kezel mindent egy helyen.
-
lócitrom
őstag
7 óta elég a Mi Fitness. de azt érteni kell, hogy a gyártási mizériák miatt kellett szenvedni az alkalmazásokkal évről évre. az mondjuk érdekes hogy egy mérleget mért kezelne ugyanaz az alkalmazás, ami mindemellett a személyes hordozható eszközöd kezeli. ez számomra nem annyira evidens. nem tudom a Huawei hány alkalmazást használ.
-
l!nk87
aktív tag
Az igazat megvallva a Xiaomi-nak a karkötőkhöz tartozó alkalmazást kellene normálisan megcsinálnia, a termékekkel sose volt semmi gond(főleg azoknak, akik értették a termék rendeltetését).
A kezdetektől használtam a band szériát 1; 1s; 3; 4; 5; 7; 7 pro, ez idő alatt csak 4 fajta gyári program volt hozzájuk és minden váltásnál visszalépésnek éreztem a programokat. A Mi Fitness app volt számomra a legalja, ami ugye nem kompatibilis a xiaomi mérlegemmel, így már kétfajta app kellett
Nem rég átjöttem a Huawei vonalra és hihetetlen mennyit hozzá tud tenni egy ilyen karkötőhőz egy normális app, amivel foglalkozik is a gyártó. Legalább 5 éves lemaradásban van a Xiaomi véleményem szerint, amit nem is fog (akar) behozni.
-
fogselyem
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Szerintem nem fogod megbánni, hogy megvetted.
Nekem a legjobban az tetszik, hogy ébresztésnél a csuklómon rezeg a karperec, nem verek fel senkit az ébresztéssel. -
Kíváncsian várom, lehet beruházok egyre .
-
Solten
őstag
Gondolom akkor az arat is szepen hozzaigazitjak... Ar/ertek bajnok Xiaomi a multe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm S/M
- Apple Watch Ultra 3 / Black Titanium / Black Ocean Band (0263B)
- Garmin Fenix 7s Solar eladó! Valós állapot, műszakilag hibátlan, számlával!
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó! Árcsökkenés!
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest