- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31987 üzenetére
Ezért mondom , hogy a szakmai help az hihetetlen agyserkentő. Miközben tologattam az " árnyékokat " beugrott , hogy mi lenne ha . És baromira tetszik . Elkaptam a fonalat . Hát ha még tudnám is néha , hogy mit kellene csinálni . De így szenvedős , ha nincs szakmai háttér .
Köszönöm ! Majd jön a hencsergés egy hét múlva 42 nap , akkor lesz időm agyalni , -
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31981 üzenetére
OK !
Nem akarunk kreatív munkacsoportot létrehozni ? Én hozom az ötleteket , Te pedig a szakmai tanácsadást .
Talán sikerült . . . . Nem tudom látható e a változás ? Jobb alsó részt is alakítottam .
Two in one . Kijelző feloldása után az aktuális hely és a pillanatnyi időjárás látható , majd miután elolvastad , utána [előbukkan] a zöld szörny .
A videó minőségén még lehet némiképpen javítani .Jobb híjján. . . . . .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31977 üzenetére
Köszönöm szépen !
Két napig kínlódtam vele . Nem egész nap .
Igen , az akku állapot jelző a zöld csík .
Igen , a térhatás miatt kellene valamit cseszni vele . Tudom is , hogy mit . De fogalmam nincs miért nem dobja fel az opciót , hogy külső árnyék és annak ugye lenne az elmosási opciója . Ami munkákat láttam , nagyon szuperül sikerült megoldaniuk a srácoknak . Még azért megnézem majd KWGT ben . Ott mintha láttam volna . De szerintem a teljes Pro engedi .
Azám , csak kíváncsiságból , ha lesz időd , megnéznéd egy alakzaton , hogy tudod e árnyékolni külsőleg és azt elmosni ?
Na , így már világos , amit mondasz . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31974 üzenetére
Én is a napokban kapcsoltam be . Mikor megvettem a telót , azonnal tiltottam . Most nemrégen pedig éreztem a szükségességét .
Na , ezt majd megmondja , aki jobban ért hozzá .
Az éjszak egyig Én is vajúdtam még mindíg egy témán , de feladtam . Sajnos nem olyan lett , amit szerettem volna . Valami oknál fogva a téglalapoknak nem tudtam árnyékolást adni .Lehet Pro hiány van ( pedig Pro az APK m . ) , nem értem .
Mindjárt bedobom . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31921 üzenetére
De jó ! Határozottan jobban tetszik ez a megoldás . Szép !
Én sem henyéltem . . . . Rendesen megutáltam a tegnapi munkámat .Újra írtam KLWP be . Az óra az kibánt velem rendesen . KWG t A12 es vekkert nem tudtam importálni , így betűtípus ikonból kellett az alapot megszerkeszteni . Hát elég volt mára . Sőt , talán erre a hétre is .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31902 üzenetére
A mindentől független kitett körön sem szeret működni . Igen , persze google levelezőm van . Amúgy annyira nem is gond ám ez , csak a cifrázás miatt próbáltam volna ki , ha már odabiggyesztettem azt a kapcsoló visszajelzőt . Szerencsére a telcsin nagy szeretettel használom az AoD Notify - t . Az visz , mindent , mint a piros ász .
Halkan jegyzem meg APK Pro a KWGT , amit használok és amit mutattál szerkesztői ablak , az Nálam nem is így mutatja magát .
Illetve már az első telepítés után furcsa volt , hogy a fiókba nem is enged belépni . Lehet ott a gond . Bár , jut eszembe , hogy az mégsem akadály . Van egy két téma , amit " profik " készítettek és azon láthatatlan ablak van és , ha bármi értesítés van , akkor úgy mint az AoD mutatja szövegesen stb. Tehát passz . Lényeg , hogy kizárólag a tanulás egy apró része lett volna ez a kis ficsőr .
Azért , ha jobban mennek a dolgok megveszem .Varez app lehet hiányos , hiába pro .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31885 üzenetére
Köszönöm !
Én is lopkodom az ötleteket és próbálom átfaragni . Néha sikerül is . Persze sok a kudarc is .
Idő kédése . Ja , meg tüelem . Néha nincs . Akkor megy mentésbe és előveszem , amikor elkap a hév . 😁
Az újságost is javítottam . Találtam fatya png. - és a pókembert kitakartam .Amúgy az " újságos " téma még a Zooper időből izgatta a fantáziám . Volt anno a G+ on egy tetszetős . Háttérképbe a napokban botlottam bele . Így egy bakancslistás HS kipipálva.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31881 üzenetére
És még mennyi van.
És mennyi nincs meg . Ano volt , hogy hetente más más telefonom volt . Egy mániákus csereberélő voltam ( szerintem közel 100 biztosan volt ) . Nem volt kunszt eladni . Nem bukóval , mint most .
Bár mind megvolna . NP n Ferret nagy gyűjtő , ha ismerős .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31879 üzenetére
Bizony .. . .
[Ezt] nézd , a 60-as Nokia volt az első telefonom . Mai napig működne , ha az akku jó lenne .
[Ez] pedig szerelem volt . Nagyon sokáig használtam . Imádnivaló vas volt . Szintén tökéletes ma is , csak az akku . . . .Szívesen használnám néha . A tartozékai hibátlan , bontatlan . Sajnos a KLWP nem nagyon megy rajta .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31877 üzenetére
Levettem a gyűjteményből [Samunak itt van] .
. . . . . . Vannak nagyon szép működőképes régi telefonjaim , amit használtam anno ( akkujuk nem jó ) , még 60 as Nokiám is .
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
válasz
slice14 #31824 üzenetére
Majd ezt a képlet írd be egy base nevű color változóba. és add meg a háttér színének.
A betű szinénél is ezt el kel játszani (wight/black) global változókkal. És a képletet megfelelően beírod pl egy textC color változóba. Majd ezt a változót kiválasztod minden szöveg elemnél.
$if(ai(isday)= 1, gv(black), (if(ai(isday)= 0, gv(wight)))$
Kb így.
Ez a nap fel és lementét nézi.
Remélem érthetően írtam le.
Bocs hogy külön hsz de telón kezdtem el, majd gépen fejeztem be.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31822 üzenetére
Köszönöm !
Na igen . Ezt kizárólag nyári , verőfémyes időben lehetne használni az tuti . Sajnos azt még nem tudom , hogy kellene átírni , hogy tudja a dark üzemmódot .Ilyenkor nyáron azért is szeretem a KLWP témákat , amit használok is , mert lehet dark módot váltani . Nappal megy a fehér, este a fekete . Ez már azóta a levesben is van . -
Shyciii
veterán
válasz
slice14 #31787 üzenetére
És milyen jó lenne, ha tudná használni a Samsung saját weather alkalmazást (ami igazából nem is alkalmazás, hanem valamiféle szolgáltatás), mert az pl accuweather-t használ
Csak áttérek KLWP-re, mert ez a képernyő legaljára való írás lehetősége most hiányzik. A widget pont útban van a dupla koppos lezárásnak -
-
Shyciii
veterán
válasz
slice14 #31780 üzenetére
Én Samsung Note 10-esen állítottam be, hogy a KLWP működjön zárképernyőm, és ment. Kellett persze a lockstar mókolva, hogy a gyári órát leszedjem, de frankón működött.
A layer-en álíltható csak zárképenyővel az a baj, hogy az csak annyit csinál, hogy azt a réteget csak a zárképrnyőn jelenti meg, de ettől még a KLWP-t fogja használni home screenre is, vagyis abba a pillanatban mikor csak a home screenre kirakok egy fotót, abban a pillanatban kilövi a KLWP-t a zárképernyőről. KLCK-t holnap kipróbálom. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31762 üzenetére
Köszönöm !
Már csak azért is , mert jubileumi szám . Vágó Istvánnál a ' [Négyszázasok klubja] " -
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31757 üzenetére
Értem . . Amúgy anno , amikor váltottam Zooperről Én is mérgeskedtem sokat a KWGT miatt , mert valóban voltak benne jó dolgok , amit ez nem tud . Sajnáltam is , de sajnos nem volt már fejlesztés - támogatás .
Akkor ez most hangya szedegetés helyett jó volt .
Köszönöm , de nagy kín nem volt vele . Legtöbbet az " ecsettel " kínlódtam , mire a színt nagyjából eltaláltam . Most sem jó , de meguntam . Nem ezt fogom használni , csak megtetszett a kép és gondoltam rittyentek egy stílusosat hozzá . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31679 üzenetére
Szerintem nincs ebben semmi baj . Én is hasonlóképpen . .
Twitteren a " mágusok " is ezt csinálják . Van jópár mester , akik szép widgeteket készítenek és ezeket használjuk nagy szeretettel .
Világszerte. Az nagyon tetszik , amikor maga a készítő elismeri örömmel ha az Ő munkáját lakítgatjuk.
Én is kaptam már több elismerést tőlük .
Annyi , hogy ott ugye meg kell nevezni Őket . -
janosibaja
őstag
válasz
slice14 #31648 üzenetére
Igen, ezeket már átbogarásztam, csak gondoltam, hátha van még tipp. Nekem a mai napig tetszik a Google 12-nek ez a material, paszteles, játékos, könnyed stílusa. Sajnos a legtöbb ilyen háttérkép a pasztelezéssel "kislányos" hangulatot hoz, ami viszont már nem passzol a gusztusomhoz. Olyasmiket keresek, mint a fenti screenshoton, csak más változatokban.
(Nagyobb baj sohase legyen, tudom. Csak szeretek elmatatni vele pihenésképp.)
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
slice14 #31543 üzenetére
Ezeket most készítettem NOVA + KWGT
[Ezt] gyárilag dobta .
[Ezt] letöltöttem a Playról.
Annyit tapasztaltam , hogy ha kiválasztom az élőt és másikat szeretnék , akkor először vissza kell mennem a galériába és beállítani egy akármilyen wall-t , majd utána ismét enged élőt .
Viszont gif.-et csak Zárolt képernyőnek , vagy hívás háttérnek enged beállítani .
Még vesézek rajta egy picit .Bár nagyon nem tetszik , hogy beleharap rendesen a memóriába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Horgász topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest