- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Igen. Azon nem változtattam mostanság. És rom telepítés előtt működött. Az új romon kavarhattam valamit össze úgy gyanítom.
A rom : gs dtp v1.8a
Accounts & sync-ben background data és ActiveSync be vannak pipálva.
Alatta Exchange ActiveSync gmailes fiókommal belépve és mellette zöld szinkronizációs ikonnal. Alatta google a gmailes fiókommal belépve, zölden. News és stocks szürkén. Alatta weather zölden. Kb ennyi. Ennek így kell festenie? Vagy valami nem okés?
Az appok közötti gmail program jelzését kikapcsoltam mert a htc mail-lel együtt úgy már 2x volt jelzés ha üzenetem jött a gmailes fiókomra. ötlet hogy hol a bibi? -
llaszlo
veterán
-
-
sssz
őstag
na még egy utolsó kérdés ehez az appmonsterhez
letöltöttem, megvan a backup és néztem hogy mindegyik appnak csinált egy könyvtárat és abban külön van az ikonnak egy képfájl.
a kérdés: ha ezt a képet "manipulálom" és utána ezt a backupot rakom vissza akkor felülírja az ikont?
bár ez amolyan költői kérdés volt azt hiszem, mert ilyet nem hiszem hogy csinált már valaki
de akkor majd kipróbálom, úgyis abból tanul az ember
-
Glatius
őstag
Az ikoncsomagot te is elkészítheted, a saját ikonjaidat illeszted bele a témába, a lényeg, hogy a nevek stimmeljenek, azok tartalma nem érdekli a launchert. Persze gyári témát kibontani, nem bonyolult, mert a Total Commander elvégzi, a visszacsomagolás nem egyszerű. Ha följebb nézel, én a LauncherPro Plus ikonjait cseréltem le, a Froyo-témához jobban illő színűre. (Igaz, én kézzel, egyenként.) Az ikoncsomag itt letölthető.
-
Lasy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Egyedi ékszerdobozka
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest