Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Most baj van a telegrammal?
Discord alternatívát keresek és gondoltam talán ez jó lesz.
De lenne egy kérdésem mielőtt kipróbálom.
Van olyan funkciója mint a Discordnak hogy játékot megosztani, képernyőt megosztani és van is hang? -
flash-
veterán
elvileg feltörtek sok telegram emailhez tartozo jelszavat, ránéztem androidon de itt én csak mobilszámomat látom. lehetséges hogy nem is emaillel regisztráltam oda hanem csak mobil számmal?
-
stof
tag
Üdv mindenkinek! Amikor letörlök egy programot, akkor a menet a következő: Beállítások-alkalmazások-az alkalmazás kiválasztása-tárhely-adat törlés és gyorsítótár törlés majd a program eltávolítása. A probléma hogy a Telegram alkalmazásnál nem tudom törölni az adatot mivel nincs ilyen opció. Android telefon esetén.Találkozott már valaki hasonlóval? Mi ilyenkor a megoldás? Köszi szépen!
-
tzsu
csendes tag
A weboldalon is beírtam a telefonszámot. Az országhívó jó. Az sms-nél számít hogy nem okostelefon ?
-
xPx
csendes tag
új fiók létrehozása esetében próbálj meg telefonon vagy a webes felületen regisztrálni, hátha bejön. esetleg ellenőrizheted, hogy a megfelelő országkódot írtad-e be (+36 a magyar).
belépéshez meg a telegram üzenetekhez jön kód, amivel linuxra is be tudsz jelentkezni vagy telefonon a beállítások között qr kóddal is be tudsz lépni. -
tzsu
csendes tag
Sziasztok! Linux-om van és a Telegram-on szerettem volna regisztrálni de nem kapok visszaigazoló kódot hiába írom be a telefonszámot. A szoftver kezelőből is telepítettem. Mi lehet a gond? Valami ötlet megoldás? Köszönöm!
-
xPx
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
láttam a másik fórumot is, csak szerettem volna egy kisebb összefogalalót linkekkel, egy két infóval, hátha valaki idetéved. viszont az feltűnt, hogy nincs igény rá sajnos.
-
Terjed a Telegram messenger
Nincs túl nagy pörgés mondjuk ott sem.
Magyarországon a Viber/Messenger terjedt el valamiért. -
xPx
csendes tag
A Telegram egy ingyenes üzenetküldő alkalmazás, amely elérhető szinte minden eszközre: android, ios, windows, mac os, linux, böngésző. Az összes elérhető kliens itt tekinthető meg. Rengeteg funkciót tartalmaz, titkosított csevegést, voip alapú hang- és videóhívást, korlátlan fájlmegosztást (2 GB max. fájlonként), különböző, akár animált matricákat, stb.
A regisztrációhoz telefonszámra van szükség!A magyar nyelv bármilyen platformon könnyen aktiválható.
Az újdonságokat itt lehet megtekinteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest