Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Most baj van a telegrammal?
Discord alternatívát keresek és gondoltam talán ez jó lesz.
De lenne egy kérdésem mielőtt kipróbálom.
Van olyan funkciója mint a Discordnak hogy játékot megosztani, képernyőt megosztani és van is hang? -
flash-
veterán
elvileg feltörtek sok telegram emailhez tartozo jelszavat, ránéztem androidon de itt én csak mobilszámomat látom. lehetséges hogy nem is emaillel regisztráltam oda hanem csak mobil számmal?
-
stof
tag
Üdv mindenkinek! Amikor letörlök egy programot, akkor a menet a következő: Beállítások-alkalmazások-az alkalmazás kiválasztása-tárhely-adat törlés és gyorsítótár törlés majd a program eltávolítása. A probléma hogy a Telegram alkalmazásnál nem tudom törölni az adatot mivel nincs ilyen opció. Android telefon esetén.Találkozott már valaki hasonlóval? Mi ilyenkor a megoldás? Köszi szépen!
-
tzsu
csendes tag
A weboldalon is beírtam a telefonszámot. Az országhívó jó. Az sms-nél számít hogy nem okostelefon ?
-
xPx
csendes tag
új fiók létrehozása esetében próbálj meg telefonon vagy a webes felületen regisztrálni, hátha bejön. esetleg ellenőrizheted, hogy a megfelelő országkódot írtad-e be (+36 a magyar).
belépéshez meg a telegram üzenetekhez jön kód, amivel linuxra is be tudsz jelentkezni vagy telefonon a beállítások között qr kóddal is be tudsz lépni. -
tzsu
csendes tag
Sziasztok! Linux-om van és a Telegram-on szerettem volna regisztrálni de nem kapok visszaigazoló kódot hiába írom be a telefonszámot. A szoftver kezelőből is telepítettem. Mi lehet a gond? Valami ötlet megoldás? Köszönöm!
-
xPx
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
láttam a másik fórumot is, csak szerettem volna egy kisebb összefogalalót linkekkel, egy két infóval, hátha valaki idetéved. viszont az feltűnt, hogy nincs igény rá sajnos.
-
Terjed a Telegram messenger
Nincs túl nagy pörgés mondjuk ott sem.
Magyarországon a Viber/Messenger terjedt el valamiért. -
xPx
csendes tag
A Telegram egy ingyenes üzenetküldő alkalmazás, amely elérhető szinte minden eszközre: android, ios, windows, mac os, linux, böngésző. Az összes elérhető kliens itt tekinthető meg. Rengeteg funkciót tartalmaz, titkosított csevegést, voip alapú hang- és videóhívást, korlátlan fájlmegosztást (2 GB max. fájlonként), különböző, akár animált matricákat, stb.
A regisztrációhoz telefonszámra van szükség!A magyar nyelv bármilyen platformon könnyen aktiválható.
Az újdonságokat itt lehet megtekinteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest