- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Compika
aktív tag
Sziasztok lenne egy lumia 635 öm (telenor függő) amit használt kereskedésben vettem hogyan tudnám függetleníteni?
-
eron009
tag
Sziasztok
Adott egy régi Nokia 2230 1SIM-es butatelefon. Telekom függő, de ma kaptam 2db függetlenítő kódot sms-ben a telefonhoz (az imei alapján).
Telekom oldalán fent van, hogy hogy kell függetleníteni, de az nincs hogy a 2 közül melyik kóddal.
Melyik kód kell, valaki tudja esetleg? -
dhrbikes
csendes tag
Hali srácok!
Telenoros iPhone 5S, más szolgáltató kártyájával kellene használnom, fogalmam sincs ki vette, sokadik tulajdonos vagyok, minden lejárt már.
Valaki tud segíteni ezt megoldani a Telenornál? (Dark függetlenítést nem szeretnék)
Nyilván vehetnék 25-ért egy független telefont, de ha már itt van, nem küszködnék ilyesmivel.
Privátban jöhet infó, ha van.Köszi!
-
prsq
aktív tag
Egy régi Alcatelt próbáltam függetleníteni a Vodafone-nál. (Hibátlanul működik, kéne idős rokonnak a családban.)
Elhajtottak, hogy "nem látja a rendszer" az IMEI-t. Meg hogy ők csak azt függetlenítik, amit az üzletben vettek. (Online beleértve.)
A telefon Vodafone függő. (Próbáltam.) Én vettem, benzinkúton, három éve, egy Voda Sim-mel összecsomagolva. A SIM már nincs meg, és a számra sem emlékszem. (Másik két SIM-vel volt használatban az elmúlt években.)
A vásárlási blokk megvan (számla nincs), a doboza is, IMEI-k is egyeznek, nyilván.
A SIM lockot nyilván a Vodafone tette rá, ki más? Akkor hogyhogy nem tudnak róla?
(A telót is nyilván a Vodafone csomagolta össze szép piros dobozba SIM-mel együtt.)írtam a Vodának, az volt a válasz hívjam fel a 1270-et.
Azokat már hívtam egy hete, ők mondták, hogy menjek be üzletbe.
Ott voltam ma, hiába.Mit lehet tenni?
Röhej, hogy nem hajlandóak tudni egy általuk zárolt, teljesen tiszta telefonról. -
Üdv!
Ha a te neveden van a készülék, akkor Telenor kirendeltségen ingyen kifüggetlenítik neked.
Sajnos más egyéb, szolgáltatói beavatkozást megkerülő függetlenítés nem számít legálisnak és nem szabad róla a topikban beszélgetni.-------------------------------------------------
@Márk: A Telekom már elég régóta függetlenként árulja minden készülékét. Kevesen tudják. 🙂
-
andor43
újonc
üdv: lenne nekem egy Navon classic T20.telefonom.ami hálózat függő.(telenor) szeretném függetleniteni.hogyan és mivel lehetne?segitséget köszönöm.
-
Márk
senior tag
Sziasztok.
Vettem használtan egy Sony Xperia XZ Premium telefont, az előző gazdája Telekomos volt, én Telenoros vagyok.
Nem tudja, hogy függő-e a készülék.
Ha belerakom a Telenoros sim kártyámat, és kéri a függetlenítő kódot, ha ott akkor nem írok be semmit csak simán kikapcsolom a készüléket, akkor bármi bajt csinálok-e vele?
Előre is köszönöm a választ.
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy i6S-t, Telenor fuggo. En sem tudom, hogy hanyadik tulaja vagyok. Papir semmi. Szoval ha bevinnem a Telenorhoz, akkor fizetnem kene a fuggetlenitesert, ha jol tudom. Na, de mennyit?! -
ajapi
tag
wifi only tabletet kell/lehet függetleníteni?
köszönöm -
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Apple Macbook Air 2020 8/256GB dobozos
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest