- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
De válaszolhatok a kérdéseidre. Mai szemmel nézve az S5, S6 már nem egy nagy eresztés mondjuk kamerában. Kijelzőben igen, az oled mindig felette áll az lcd-nek (nálam tuti).
Gyorsaság. Egyszer már írtam, hogy egy Galaxy S8 az kb egy SD 695 szintjén van. De nem összemérhető, mert az akkori android kevesebbet kért az erőforrásokból, android 6-on (S5) nem is frissíthető fel már teljesen a Chrome úgy tudom, és ez csak egy app, szóval egy kevesebbet kérő verziója van azokon stb.De! Ne feledjük az ezzel az SoC-vel megeggyező erősségű telefonokat 2018-ból, 2019-ből, amik 80 ezer ft alatt jöttek ki. Ilyen a P Smart Z, P Smart 2019, Mind jobb kamerával és jobb kijelzővel jöttek ki, mint ez.
-
janeszgol
félisten
Hat ez a telefon ma már egy tragédia. A 2015-ös időket idézi, akkor tök jó lett volna. Ezt viszont imádtam a tesztben:
"... bár nem is alkalmas ez a HD panel a Mr Inbetween végignézésére, amivel legtöbb olvasónk, akinek tetszett a Maffiózók, tartozik magának."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest