Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Staillos
újonc
Köszönöm a segítségeteket, tovább jutottam
viszont ha windowsra szeretnék át bootolni akkor total megall az egész. Utána kinszenvedés ujra elindítani a droid részt. Én baromira nem értek a rom telepítéshez. Tulajdonképpen azt sem tudom mi az. Viszont nkem egy megbizható kütyü kellett volna. Aksija is 3 óra használat után lemerül.
Tudom hogy nem az a topic, de nem érdekel valakit jutányos áron? Én ezt igy használni nem tudom. -
Staillos
újonc
[kép] Itt akad el
-
Staillos
újonc
Sziasztok!
Segitsegeteket szeretnem kerni. Sajnos belefutottam egy netes atveresbe, egy x98 plus ii keszuleket vasaroltam. Ami a problemam, hogy nem kapcsol be. folyamatosan a bot kepernyi van, aztan elmegy majd ujra és nem lep tovabb. Lehet ezzel barmit kezdeni vagy kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad Pro M1 5th.gen 12.9" 128GB Wifi/1 hónap gar./Akku 86%/
- Microsoft Surface Pro 7 Plus LTE Windows 11 tablet
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest