- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. M40 Pro tablet az alany, és a Plex app-al lenne gondom. Fogalmam sincs, hogy hol/mi a hiba, de talán kapok tőletek tanácsot. Szóval a tabletet gyerekek használják, Plexen csináltam nekik egy gyerek profilt. Van egy mesefilmek és mesesorozatok mappa, ezeket látják. Eleinte csodálkoztam, miért van az, hogy csomó minden hiányzik belőlük, de mint kiderült, a korhatár besorolás végett...mivel kisebb gyerek jellegű profilt állítottam be (korlátozásoknál). Ezt most kikapcsoltam, nincs korlátozás. Szerveren belépve átváltottam a gyerek profilre, jó minden. Laptopon, telefonon szintúgy. A tableten viszont most nem érek el semmit! AZt írja offline a szerver. Próbáltam ki-belépni, törölni az app adatait, de semmi változás. Korábban apk-ról telepítettem fel a Plexet (áruházból nem tudtam, mert szülői korlátozás volt beállítva), és akkor is hasonló gondom volt, egyszerűen nem látta a szervert. Aztán kikapcsoltam a szülői korlátozást, és feltettem a Plexet az áruházból, utána működött, csak akkor meg - ahogy fentebb írtam - a Plexen belüli managelt profil korlátozása maitt nem láttam sok tartalmat a 2 mappában. FUra, hogy ez a gond csak a tabletnél van
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest