- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Msony
tag
Én szakítottam a teclasttal 5-6 gép után elegem lett belőle. Mosta samu van. kicsit sokalltam az árát, de elégedett vagyok vele. Gyerkőcök még nyomkodnak 2 teclastot, de gagyizzák. A román Allview meglepően jól bírja. Szal hagyjuk meg a teclastot a gyárban. mert az a gond velük, hogy kézzel rakják össze, ezért aztán mindenféle hülye bajok vannak még a drágább cuccokkal is. Na nehogy már mikor megkapom az X16 Power gépet (a teclast mindig csúcsgépnek néz ki mikor éppen kijön a legújabb cuccal piaci ár alatt), bekapcsolom és máris össze-vissza villog a képernyő, mert valami nyűgje van driver ügyileg. Aztán asszem másfél év alatt még 2-3x fordult ez elő.
Minek vesztek kínait, ha lehet kapni itthon is elfogadható cuccokat? pl. az Acer switch 10 még mindig bírja és most upgradeltem, míg közbe elkopott pár teclast cucc nálunk. Persze számlásan kell cégre vásárolni, mert kb. az áfa meg pár ezres a különbség az itthon kaphatók között.
Na ja, ha valaki 4K kijelzőt keres egy tableten az más. De mi a francnak? Mit, filmet akar nézni rajta? arra a samu amoled kijelzője bőven király, a teclast meg se közelíti, pl. a X98 Air 3G-jé, amit vettem feleslegesen kifutás után. Refurbished-et kaptam.
Szal sokat ígér, de a kézimunka hátrányai rajta vannak. Olvasgass kicsit utána a fórumon bőven találsz visszajelzéseket, akkucsere tapasztalat, meg hasonlók. 2 év után sokan panaszkodnak az akkuhalálra.A huawei-el kapcsolatban jók a tapasztalataim. Honor teló jobban tetszik, mint a samu teló, jobb a menükezelése. Ez tapasztalat. Mediapad-nak meg az a baja, hogy nem 4:3 a képaránya. Mondjuk a 10.1 egy viszonylag vállalható kompromisszum. De az a helyzet, hogy a 8", 4:3 képaránynál szerény szubjektív véleményem alapján (sok-sok screen után) még nem követtek el jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gumi és felni topik
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Nvidia Quadro FX570
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciácal
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest