- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
derive & bl4ze
Én amúgy a LENOVO Tab 4 10 Plus 4/64 GB-al szemezek elsősorban, de sajnálok rá kb 100K-t kiadni!
A Huawei gépekben a szoftver nem tetszik. Túl agresszíven zárja be a programokat, nem tartja a memóriában, meg aksi kímélés címszóval mindenbe bele szól!
Egy Huawei Emui (vagy a Xiaomi féle Miui) 4 giga rammal olyan, mint egy stock android közeli rendszer 3 gigával (tele van a youtube olyan videókkal, ahol egy Xiaomi Mi A1 gyorsaságban és memóriakezelésben simán elveri a Mi 5X-et, a két telefon csak szoftveresen tér el, hardverben nincs különbség)!Kuponnal kb $170-ért meglenne a Teclast, ez mégis csak fele, és 2-3 év után vehetek másikat, meg én a stock közeli rendszereket jobban szeretem!
Paypal-al fizetve, ha vissza kell küldeni kínába, akkor a paypal megtéríti a költséget.Persze a Lenovo szimpibb, fene se tudja mi legyen!

Új hozzászólás Aktív témák
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest