- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_m_r_e
újonc
Szia, ezek mind megvoltak, az összes töltőmmel és kábelemmel megpróbáltam. A saját telefon töltőm 30 W-ot tud, a saját szinte új töltőjével, az összes kábellel, ezeket a nyilvánvaló köröket megfutottam értelemszerűen. A másik gyerekemnek ugyanilyenje van, az tökéletesen működik. Előbb csak lassult a töltés, de egy éjszaka alatt azért feltöltődött, aztán már csak a telefonom erősebb töltőjével töltött, aztán most már azzal sem (a töltő azt hiszem érzékeli hogy mi van rákötve ).
Ha tudtok ajánlani szervízt ahova bevihetem, vagy van köztetek szakember aki bevizsgálná kijavítaná az nagy segítség lenne, nem ingyen nyilván de minél hamarabb ha lehetséges. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M11 / TB330FU 8/128Gb
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest