Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
Aktív témák
-
jozjoz
friss újonc
Vettem egy Teclast tabletet 22 ezer forint, Android 12, 3Gb ram, 32 Gb háttértár. Elképesztően jó gép. Van nekem egy iPAD 9-em de ez jobb! Nem árulom, nem reklámozom, nem kapok érte pénzt! Ja! és kaptam vele egy tokot is!
A munkahelyemre vettem, zsebrevágom és ha van egy kis nyugis időszak vagy kajaszünet elő-elő veszem.
Ennyit a dícséretről jöjjön ami a gondom. Használatban teljesen hideg, kikapcsolt állapotban töltőn teljesen hideg, bekapcsolva töltőn melegszik mint a háborodás. Ráadásul a bal felső sarkában az USB-C aljzat közelében. Nem szedtem szét, de szerintem nincs is ott az akku, fogalmam sincs mi melegszik ott. Az Aliexpressen vettem, hamar ideért Spanyol raktrból. Írtam a kínaiaknak az Aliexpressen azt válaszolták, hogy a melegedés normális.... A saját töltőével fél óra lalatt feltöltődik kikapcsolt állapotban, bekapcsolva csigalassan töltődik.
Egyébként elég jól birja az akku, nem bír egy fél napot persze amúgy is valami apró 3000 MiliAper/h -s akkut kapott. Így logisztikázni kell, hol tart az akku, van-e töltő a közelben, stb.
Nahhát ennyi a locsogás, mi a véleményetek? Töltenétek bekapcsolt állapotban, vagy inkább kikapcsolva?
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Robotporszívók
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest