Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gh0sT

addikt

válasz tlac #6386 üzenetére

Hidd el, M5-ön kereskedek momentum alapon. :) Az átlagos pozícióban töltött idő jelenleg 14 óra, ami kell a trendirányú mozgás kibontakozásához.
    A kereskedés viszonylag gyakori, több mint 3000 kötés elég szignifikáns minta. Ez gyakorlatilag majdnem napi egy pozíciót jelent. Nyilván M5-höz viszonyítva kevésnek tűnhet, de elég speciális a mozgás, ami nem feltétlenül jelentkezik minden nap.

Szerk:
    Elég korrekt pozíció menedzseléssel sikerült a stratégiát felvértezni. Nem nagyon van ki-be szállás, az SL dinamikusan változik a mozgás függvényében, sőt a TP oldalt is folyamatosan vizsgáljuk. Pont tegnap mondtam Fecónak, hogy vizuálisan elkezdtem elemezni egy DD-s időszakot és még én is meglepődtem, hogy mennyire együtt élt a rendszer az ármozgással. Folyamatosan tágította a TP-t, húzta a SL-t, a vége pedig lett valami 150 pipes nyerő, úgy hogy 20 pipes kockázatról indult. Persze ez most csak egy kiragadott példa, nyilván az átlagos teljesítmény ennél gyengébb, csak arra akartam rámutatni, hogy a nagyobb mozgásokat is képes megfogni.

• Fecdzo

senior tag

válasz tlac #6386 üzenetére

Ez így van...5M adatokkal dolgozik. Ennél lentebb menni nem volt értelme....ott túl sok volt a fals jel. Persze még pár alternatív változata létezik, de összességében a több kötéssel nagyon óvatosan kell bánni a fals jelek miatt és a költségek miatt....de majd Gh0sT kolléga pontosabban válaszol...elvégre ő tud programozni :B

Új hozzászólás Aktív témák