Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Hidd el, M5-ön kereskedek momentum alapon.
Az átlagos pozícióban töltött idő jelenleg 14 óra, ami kell a trendirányú mozgás kibontakozásához.
A kereskedés viszonylag gyakori, több mint 3000 kötés elég szignifikáns minta. Ez gyakorlatilag majdnem napi egy pozíciót jelent. Nyilván M5-höz viszonyítva kevésnek tűnhet, de elég speciális a mozgás, ami nem feltétlenül jelentkezik minden nap.Szerk:
Elég korrekt pozíció menedzseléssel sikerült a stratégiát felvértezni. Nem nagyon van ki-be szállás, az SL dinamikusan változik a mozgás függvényében, sőt a TP oldalt is folyamatosan vizsgáljuk. Pont tegnap mondtam Fecónak, hogy vizuálisan elkezdtem elemezni egy DD-s időszakot és még én is meglepődtem, hogy mennyire együtt élt a rendszer az ármozgással. Folyamatosan tágította a TP-t, húzta a SL-t, a vége pedig lett valami 150 pipes nyerő, úgy hogy 20 pipes kockázatról indult. Persze ez most csak egy kiragadott példa, nyilván az átlagos teljesítmény ennél gyengébb, csak arra akartam rámutatni, hogy a nagyobb mozgásokat is képes megfogni. -
Fecdzo
senior tag
Ez így van...5M adatokkal dolgozik. Ennél lentebb menni nem volt értelme....ott túl sok volt a fals jel. Persze még pár alternatív változata létezik, de összességében a több kötéssel nagyon óvatosan kell bánni a fals jelek miatt és a költségek miatt....de majd Gh0sT kolléga pontosabban válaszol...elvégre ő tud programozni

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL BoomBox 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az átlagos pozícióban töltött idő jelenleg 14 óra, ami kell a trendirányú mozgás kibontakozásához.