Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fecdzo

senior tag

válasz attiati #5346 üzenetére

Neha teljesen erthetetlen szamomra miert ragaszkodnak az emberek gorcsosen egy MM-hez. Pedig jot akarok, nekik....sajat szememmel lattam az MT4 manager nevu dealing desket es a beallitasoknal mi mindent lehet csinalni.

Hosszu tavon ha profitabilis vagy eltanacsolnak toluk. Engem Oandatol kuldtek el, es ket cimboramat is! 1000 dollar korul engednek maszatolni, de 10000 dodo felett mar nem nagyon. Legfeljebb nem tradelnek ellened de a spreadet akoris ugy tagitjak ahogy nem szegyenlik.
    Sajat szememmel lattam egy kozel 40 pipes stopp vadaszatot!Az en stoppomat szedtek ki ugy hogy az nem is jart ott (spread tagitassal csinaljak, nem kerul semmibe nekik megcsinalni, beallithato a dealing deskben). Erre annyit mondtak, hogy volt ott kotes es nem volt likvid abban a pillanatban a piac...igen az en kotesem volt ott...masnap mar el is tanacsoltak, hazautaltak a penzem es bezartak a szamlam....viccs tortenet, de azota ilyen soha nem fordult elo.

Onnan tudod, hogy jo helyen vagy ha a stoppod 0.3 pipre van eppen 3 lotos pozival es onnan fordul az ar majd ez sokszor meg tortenik. Amikor stoppolodsz akkor az a charton is latszik, hiszen nem minden stop a vadaszattol van.

Új hozzászólás Aktív témák