Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
rauschie
üzenetére
Nos forexen a forgalom kvázi irreleváns (legalábbis elemzés szempontjából), szóval az elmélet már itt bukhat vagy legalábbis sérülhet. Elliottal úgy vagyok, hogy eddig ahány emberrel találkoztam és elliottozott az annyi féleképpen csinálta. 10 ember 10 helyen látná a hullámokat...biztos van olyan aki ez alapján kereskedik, de, hogy nem találkoztam traderrel aki ezt használja. Elemzők szeretnek ezzel jönni. Csakhát elemzeni és tradelni nagyon nem ugyanaz! Az elemző jósol, a trader követi a szabályokat és olyan pontokat keres a charton ahol az egyensúly a legnagyobb valószínűséggel megborul. Lehetsz jó elemző és használhatsz csilli-villi eszközöket, de attól még nem leszel jó trader. Rengeteg könyvet olvastam a témában és arra kellett rájönnöm, hogy jók, kellenek....ahhoz, hogy felhasználd belőlük azt ami a te kereskedési stílusodhoz illik.
Nem kell mindenképp mondani valamit
, ez olyan mintha mindenképp kellene kötni valami....ha nincs pozid az is egy pozíció a forexen 
Az ilyen indinek nics értelme forexen a forgalom pontatlansága miatt....ahány bróker annyiféle forgalom, ugyanakkor ahhoz, hogy ilyen indid legyen tick adatokra lenne szükséged, vagy legalábbis ECN árjegyzésre ahol látni a bid és az ask árfolyamot és az adott árszinthez tartozó mennyiséget is. Különben meg nem lennél beljebb vele.Mikor részvényezünk ott is megy a tape reading, meg a bid/ask elemzés, de használhatatlan mert bármikor jöhet egy hirtelen nagy vevői vagy eladói volumen, ami borít mindent....
Te élesben tolod?
Új hozzászólás Aktív témák
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ez olyan mintha mindenképp kellene kötni valami....ha nincs pozid az is egy pozíció a forexen