- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
válasz
domerator
üzenetére
Szia!
Így viszont hozzá szólni sem tudok, mert azokban az időkben még ahogy íratm..

Ha esetleg az ember megtudta volna kóstolni akkor lehetett volna kicsit hasonlítani valamihez, esetleg Assami, Ceyloni, Kínai v. valami keverék. Mert szerintem az előbb említett 3-nak van eléggé elkülönülő teljesen megjegyezhető ízvilága.
Arra esetleg emlékszel, hogy milyen ízeket éreztél? Gondolok itt, hogy ha Ceyloni ami "savas"ízvilágú (a lipton yellow label szerintem ceyloniból van keverve) a többihez képest, az Assami ami ha erősre készíted akkor inkább olyan nyálösszehúzós a szádat "kiszárítja" érzés (ez a legjobb szerintem a Masala Chai-hoz másból nem is tudnám elképzelni), a kínai pedig picit kesernyés, azonkívül a többihez képest semleges.
De ezt mindenki máshogy érzi nekem ezek az ízek maradtak meg az emlékeimben mert az ízek szerintem nagyon nagyon egyénfüggők!!!!Időm letelt estére folytatom, ha lesz reakció, addig is üdv minden tea ivónak!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest