- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Hogyhogy csak most akadtam rá erre a topikra...?
Sajna általában lusta vagyok megadni a módját, pedig nagyon szeretem. A kedvenc randi-helyeim, amikor még randiztam... igen, a jelenlegi párommal is találkoztam ott 2,62453 éve
) a budapesti teaházak voltak, már amelyiket ismer(t)em: A Vörös Oroszlán (Jókai tér), Teapalota a Potalához (Lovag u.), stb. Itt ''valahogy'' mindig jobbat ittam, mint otthon 
Lustaságból kifolyólag általában marad a filterek ''keverése'': olcsó, de szerintem egész jól sikerült (GoldenLeaf) málnás csipkebogyóból 2-3, egy pillanatnyu hangulat szerinti fekete, illetve borsmenta. Egész jó
ngabor2: Gondolom nem lenne egyszerű közzéteni az elalvást segitő teád receptjét, illetve akkor se tudnám itt legyártani, de ha esetleg tudsz valami hasonlót, ami készen kapható, hálás lennék. Az elalvás nehezen megy általában, reggel meg olyan vagyok mint a kifacsart citrom...
Szóval tudsz valami hasonlót...?
(Bátortalanul kérdezem hogy esetleg postán hajlandó lennél-e küldeni kóstolásra/kipróbálásra való adagot küldeni? Természetesen állnám a költségeket)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a budapesti teaházak voltak, már amelyiket ismer(t)em: A Vörös Oroszlán (Jókai tér), Teapalota a Potalához (Lovag u.), stb. Itt ''valahogy'' mindig jobbat ittam, mint otthon