- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Magisk
- Csendben bukkant fel a Honor X6d az Emirátusokban
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Sajnálatos
a teapavilont nem ismertem. A tea utjáról még nem rendeltem én sem. Én úgy jutottam el hozzájuk, hogy a termelővel beszélgettem. (Én alapvetően közvetlen a termelőtől vásárolok, általában matcha teát.) Ők mondták, hogy a teautjáról tudok rendelni általuk termelt teát, mert ők közvetlenül a fogyasztókkal nem állnak kapcsolatba. Illetve adtak lehetőséget a vásárlásra, de az már olyan összegben, hogy magánemberként nem jöhetett szóba. @Ad@m: milyen csatornán kerested őket? Lehet fb messengeren gyorsabban reagálnak.
Akiknél én személyesen jártam az a zhao zhou, teavolution, flying bird. Az szimpi volt mindegyiknél, hogy ők tényleg személyes kapcsolatban vannak a termelővel és szoktak utazni új termelőket, teákat keresve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a teapavilont nem ismertem. A tea utjáról még nem rendeltem én sem. Én úgy jutottam el hozzájuk, hogy a termelővel beszélgettem. (Én alapvetően közvetlen a termelőtől vásárolok, általában matcha teát.) Ők mondták, hogy a teautjáról tudok rendelni általuk termelt teát, mert ők közvetlenül a fogyasztókkal nem állnak kapcsolatba. Illetve adtak lehetőséget a vásárlásra, de az már olyan összegben, hogy magánemberként nem jöhetett szóba.