Új hozzászólás Aktív témák
-
taught
csendes tag
Sziasztok!
Különböző fórumokon olvastam hsz-eket, hogy a Quick Start funkciót érdemes kikapcsolni mert hibákat okoz működésben/képminőségben de senki nem említett konkrétumot.
Nekem egy 65C805 van és eddig ki van kapcsolva ez a funkció, de elég lassúcska a bootolás minden alkalommal (sokat van ki-be kapcsolva nap során) úgyhogy használnám.
Tud valaki bármi ellenőrzött forrást arról, hogy ez a funkció okozhat bármiféle gondot?
-
taught
csendes tag
válasz
p@gabi #22802 üzenetére
Egyrészt nem "szaroztam", hanem leírtam a hibát. Másrészt nem "biccentettem" a fejem, hanem szemben ültem vele, majd "egy embernyit" jobbra és balra, és ez az embernyi, de akár egy fejnyi távolság elég a színvesztéshez, és fakuláshoz.
Nem vagyok elitista, amúgy szuper képe van mind film, mind játék közben, egy árva szavam nem lehet rá eltekintve ettől a nagyon szűk betekintési szögtől.
Mondjuk az is lehet a gond, hogy 65-ös TV-t 3,5 méterről nézem, de szerintem ez egy normális távolság ekkora TV-hez.
Illetve azért tettem fel főleg a kérdést, hogy a VA az ilyen, vagy én nyúltam bele egy rosszba.
-
taught
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy TCL 65C805-t. Előtte egy 48as LG C1 OLED volt, de egyszerűen túl kicsi volt nekem akkora távolságra ami a nappaliban van. A TCL képe szuper, 80-90%-ban mintha az OLED-et nézném. Viszont a betekintési szög nagyon gyér. Ha nem pontosan középen ülök akkor az ellentétes oldal azonnal fakul, színt veszt. Ehhez nem kell nagy távolság elég ha ketten ülünk a tv előtt, és mindegyikünk már rosszabb képet lát az ellentétes oldalon. Egyedül is próbáltam és tulajdonképpen hajszál pontosan középről kell nézni, elég ha egy fejnyi távolságot mozgok már előjön a gond.
Normális ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest