- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy TCL 55C728 TV-n szeretnék egy Samba és/vagy DLNA megosztást megnyitni. Tudnátok nekem segíteni, hogy ezt melyik Android alkalmazással tudnám megoldani?
Valamint van esetleg tapasztalat NTFS partíciót tartalmazó USB-s külső vinyó használatával?
Előre is nagyon köszönöm!
-
válasz
sellerBP #7579 üzenetére
Nekem is üres, nincs kitöltve a csatolt garanciajegy. Ha jól látom, ez manapság már nem nagyon divat, szerintem a számla elegendő a későbbi az esetleges garanciális ügyintézéshez.
Esetleg célszerű egy screenshot-ot lőni a webshop-ban a TV áráról és a feltüntetett garanciaidőről, nem árthat. -
Sziasztok!
Egy TCL 55C728 TV-vel szemezek
Viszont picit bizonytalan vagyok a garanciával kapcsolatban: hol érdemes megrendelni a TV-t? Gondolom itt elsősorban a nagy kereskedők játszanak, esetleg van ezek közül is javaslat?
Azért kérdezném, mert a TCL honlapján a következő mondat szerepel:"
Közvetlenül a TCL által forgalmazott TV-termékekre 2 éves országos gyártói garancia érvényes.
Legyen óvatos a külföldről történő behozatal esetén: a TV-készülékre eltérő garanciális szabályok vonatkozhatnak.
"A MM-ban nincs, jelenleg az Alza, Euronics, Auchan forgalmazza.
• az Alza-n 3 év garit adnak,
• az Euronics-ban 1 évet, és plusz pénzért veheted rá a további éveket,
• az Auchan-ban a TCL honlapon is említett 2 év az alap garancia.Szóval ez nekem picit furcsának tűnik.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest