- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
Hogy tudnék legegyszerűbben, mondjuk wifin keresztül lejátszani egy videót a laptopomról a TV-re? Nincs akkora pendrive-om, mint amekkora a fájl és úgy kellene, hogy a TV-n menjen a film, mert a laptopom nem bír el 4K-s videót, szóval HDMI összekötés emiatt nem játszik.
-
66zio
aktív tag
Sajnos én is belefutottam a frissítéses problémákba egy C735-el.
Youtubeon szaggat a videó néha, olyan mintha leesne az FPS pont annyira ami már észlelhető és zavaró, aztán elmúlik, visszajön. 4K-s videónál túlszaturált lesz a kép.
Régebben is volt ilyen? Milyen gyorsan várható javítás? Vagy valahogy vissza kell hekkelni egy régebbi verziót? -
66zio
aktív tag
Közben kicsit utánajártam ez a stutter.
Ezen videón is szaggat a tv. [link] Ha a mozgás menüpontban felveszem maxra (10-esre) azt ami megoldja, akkor a szöveg már szépen simán megy. Viszont gyors videónál olyan mintha az egész egy rossz CGI lenne, szaggat szana-széjjel így. Ezt meg kell szokni vagy lehet ezzel valamit kezdeni? -
66zio
aktív tag
Sziasztok!
Milyen TV-t megyek topic ajánlása alapján 55c735 tv-t vettem. Normális, hogy gyorsabb jelenetnél szaggat? Már nem úgy hogy megáll ás folytatódik, hanem csak a gyors jelenet része olyan mintha az előző pár képkocka még ki lenne rajzolódva. Igazából nem is kell nagyon gyors jelenetnek lennie. Elég ha valaki kicsit gyorsabban sétál a lába már ilyen, de közben a kép többi része jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest