- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cocos 2.
csendes tag
válasz
dro0py #34857 üzenetére
Szerintem ez soha nem fog kiderülni. Nálam a 65c805-nél Samsung soundbarral, ha a külső tv boxot előbb bekapcsolom mint a tv-t, akkor van hang. Ha a tv készülék már megy, és utána kapcsolom a boxot, akkor nincs hang. Ki kell kapcsolni a tv-t, és újra be, akkor már jó lesz a hang. De ez csak az első indításkor van. Ha már van hang és utána a ki-be kapcsolom a boxot, akkor is jó. Már nem is idegesítem magam rajta. Próbálom megtanulni az új rutint, hogy flottul menjen minden.
-
Cocos 2.
csendes tag
Közben rájöttem,hogy igen. A párom mondta (ő nézi a tv adást),hogy eddig szólt. Eddig. A HDMI1-en volt. Most ott néma lett. Csak a HDMI 2-őn szól. Januárban szervíz lesz. Remélem nem javítható ez a sz@r.
-
Cocos 2.
csendes tag
Ha eArc keresztül van a soundbar a tv-re kötve,akkor a TV hdmire kötött tv box-nak is szólni kellene a soundbaron?
-
Cocos 2.
csendes tag
válasz
freeland0806 #33355 üzenetére
805-ös tulajként a szerencsések(?) közé tartozom, akadás ügyileg.
Bár nagyon kevés tv adást nézek, de ott nem volt akadás.
Amit nézek: Youtube,Max,Netflix,Skyshowtime,Apple,Disney,Prime.
Soha egyik nézése közben nem volt problémám.A tv saját alkalmazásait használom. -
Cocos 2.
csendes tag
válasz
jesszjessz #33336 üzenetére
Még soha nem indult más bekapcsolás után, csak a homescreen. 805-ös
-
Cocos 2.
csendes tag
-
Cocos 2.
csendes tag
válasz
DeadmaN89 #33234 üzenetére
Igen,de még nagyobb baj lett. A tv falon van és nehez a kábelekhez hozzáférni. Hogy könnyebb legyen kivettem a tv kártyát. Mikor végeztem a kábelek ellenőrzésével és visszatettem (volna) a kártyát ,a kicsi hely miatt ferdén nyomtam be és elhajlottak a tüskék a fogadómodulban. Legalább nem idegesít innen a tv csatornák problémája.Persze ez nem garanciális javítás lesz. Lehet belevágom a kisfejszét ebbe a szxrba a végén. 2006-ban vásárolt samu plazmám a mai napig jó. Soha nem volt javítva. A 3D-LG tv-m 5 év után hiba nélkül cseréltem le.A samu led tv-m 8 éves és hibátlan. Ez a szar 3 hónapos.Ahhhhh...
-
Cocos 2.
csendes tag
Miközben olvasom a tapasztalt hibákat,magamban már kezdtem örülni,hogy bekem "csak" a tv programok közül megy el néhány random. Örültem,hogy más gondom nincs. Sajnos azt kell mondanom,hogy a TCL tévéknél bármikor jöhet újabb. Eddig kb.2 honapja semmi gond nem volt a csatlakoztatott soundbarral. Most egyik pillanatban elhallgatott,a tv kiírta,hogy ARC soundbar csatlakoztatva. És ennyi. Nem szól. Átváltok más kimenetre és vissza újból szól. Kb.2 percig. Tényleg nem vagyok egy nagy igényű ember. Szerettem volna ezért a pénzért egy olyan tv-t amin élvezettel nézhetek filmeket. Koromnál fogva,nem játszom, csak filmeket szeretek nézni. De egy ekkora fostalicskát ennyi pénzért.... És mint látszik,meg sem nyugodhatok,mert lehet,hogy 2 hét múlva más hiba is előjön.
-
Cocos 2.
csendes tag
válasz
Black&White #31815 üzenetére
Írtam előrébb,hogy az MPL vidzi el a tv-t Székesfehérvárra. Mondtam is a szervíznek,hogy ez ugye vicc. Nem,ez komoly!
-
Cocos 2.
csendes tag
Hát sajnos kezdem megbánni a tv megvételét. A tv adások probléma után,most random újraindul a tv. Az Apple tv- t pedig szintén random nem tölti be,ledobja filmnézés közben és nem lehet visszalépni.
Hívtam a szervizet,akik mondták,hogy a MPL vinné el a készüléket Székesfehérvárra. Bíztató a posta,akik egy levelet sem tudnak sérülés nélkül kézbesíteni.
És kb.2 hét. -
Cocos 2.
csendes tag
válasz
zsolt501 #31632 üzenetére
Köszönöm. A csatikat átnéztem és rendben találtam. Az a furcsa,hogy kb.10 éve ugyan az minden (a szolgáltatót kivéve),de eddig egyik tv-n sem volt gond. Sőt,most amikor elment az adás legutóbb,akkor egyből áttettem a régi tv-be és ott nem volt gond. Azon gondolkoztam még,hogy a mobilokon is szokták ajánlani a sim cserét,ha régebbi kiadás és új telefon lett véve. Nekem még a régi upc kártya van.
-
Cocos 2.
csendes tag
Sziasztok! Egy bejegyzést találtam hasonló problémával,de megoldást nem. Hátha van új eredmény valakinél. 3 hónapja vásárolt 65c805 tv az alany. Ritkán használjuk tv adás nézésére,de ha igen akkor Vodafone ( UPC) médiakártyával. Elkezdett egy olyan tünetet produkálni,hogy időnként néhány adónál kódolt csatorna üzenetet mutat,vagy nincs hozzáférése ehhez a csatornához. Ezt úgy is,hogy a csatorna nézése közben,elkezd akadozni,majd az adás megszűnik és kiírja ezt. Akármit próbálok nem javul,de van,hogy másnapra minden ok magától. Egyik nap semmi adás nem jött be. Akkor áramtalanítás segített,de máskor nem. Tehát ez is véletlenszerű. A kártya más tvben működik. Valakinek megoldás,tipp? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest