- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Jó reggelt! Lenne egy olyan problémám , hogy adott egy 55C645 és a Skyshowtime alkalmazásban nem tudom kikapcsolni a feliratot. Ott van a filmnél hogy feliratok és fel is hozza hogy KI rányomok ki van pipálva és akkor is van szerintem Angol fonetikus felirat sajnos. Már letöröltem az alkalmazást újra telepítettem és semmi változás. Másnál is van ilyen baj? Hogy lehetne orvosolni hogy tudjam használni a Sky mert így élvezhetetlen. Csak ennél az alkalmazásnál van ez minden másnál ki be lehet kapcsolni szépen.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! 55C645 lenne az alany. Volt egy frissítés rá le is ment. Azóta hiába kapcsolom ki a LED -et egy pár pra után vissza kapcsol. Azt akarom hogy kikapcsolva ne világítson. Mit kell még kikapcsolni ? Vagy mit lehet tenni? Eddig jó volt megvétel óta ki volt kapcsolva és nem volt vele baj.
-
kkp900
senior tag
Az lenne a kérdésem ,hogy 55C645 a tv és milyen formátumra kell formázni a pendrive-ot ? Vagyis külső vinyót pontosan , hogy olvassa szépen egy 14 GB filmet akarok felrakni és majd a tv lejátszani. Nincs velem a tv ezért nem tudom tesztelni ...És minden formátumot szépen visz?
Killers.of.the.Flower.Moon.2023.1080p.AMZN.WEB-DL.DD+5.1.Atmos.H.264.HuN-No1 ez lenne a film majd. -
kkp900
senior tag
válasz
Atis45 #20813 üzenetére
Ne haragudj lehet elsiklottam felette és mivel egyszer már megkérdeztem akkor meg egy angol nyelvű 735 beállítása alapján csináltam meg de szörnyű lett szerintem. Ne is ahhoz csinálj kedves Viktor hanem a 645-ös höz!
Tudtommal nem ugyan az a 645 rosszabb kijelzőben és másban is nem de?
-
kkp900
senior tag
válasz
Vhiktor #20805 üzenetére
Szia Viktor! Segítenél abban , hogy egy 55C645 nek a beállításában? Mi alapján állítsam be? Mert amit itt linkeltek angol beállítás alapján ami egy 735-nek a beállítása az szerintem nem fain. Értem én hogy mindent kikapcsol kb semmi sincs bekapcsolva de olyan bődületesen fos fakók a színek hogy csak na. Plusz az engem is zavar mikor a minőségi DV vagy HDR-es stream megy és rohadtul változik a fény a sötét meg világos mikor váltakozik Ahogy egy pár komentel fentebb írta is valaki , de nekem az a belinkelt angol szöveg semmit se mond hogy mit kellene tenni . Plusz olyat is észre vettem , hogy olyan mintha az emberek néha szaggatva mennének. De nem mindig jelentkezik olyan mintha megtorpanna néha és utánna úgy ugrana a jelenetben az ember mikor megy .. Nem tudom érted e mait írok!? Vagy mit kell bekapcsolni hozzá vissza!? És mi lenne a legjobb beállítás esetleg a 645 re? Ahogy elnézem ka majd egy kép vissza állítást és előről kell kezdeni majd.
-
kkp900
senior tag
válasz
Mizol29 #20745 üzenetére
Köszi szépen ! Csak furcsállom , hogy nincs egy küldés vagy valami gomb hanem ugyan úgy mutatja a 3 feltöltött képet. Azért amikor regisztrálsz valahova csak van egy befejező fázis vagy gomb. Ezért kérdeztem rá hogy akkor a kínai szórakozik (Vicces hogy ezt külön írják , hogy apple termékről nem megy csak böngészőből, azon is van) közben elvileg ennek magyarnak kellene lennie az oldalnak meg a szervízcégnek vagy akihez regisztrálunk.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Apple tablet Safari böngészőből próbálom regisztrálni a tvt az 5 ÉV garancia miatt . Mivel sehol semmi leírás ,hogy mit kell feltölteni képet így lefotóztam a hátulján a kis táblát meg a számlát meg a jótállási jegyet is és feltöltöttem. Előtte írta hogy sikeres regisztráció és kéri a képeket. Gondoltam ezek megfelelnek mivel más képet mit kérhetne? Na most feltöltöttem de nincsen semmi gomb ,hogy küldés vagy valami?,,, Másnál ,hogy volt a kép elküldése? Vagy csak ennyi és ŐK látják ,és nyugodtan zárjam be? Ekkora cég ilyen kb kamu email címmel megadva magyar forgalmazóhoz regisztrálunk vagy kihez egyáltalán? Azért egy Samsungnál a saját termék oldalán tud az ember regisztrálni szépen a fiókjában.
Vagy kezdjem előről egy Win laptoppal? Mivel azt írják apple eszközről nem lehet?! De gondoltam ez a telefonra vonatkozik nem böngészőre… -
kkp900
senior tag
válasz
nicu71 #20732 üzenetére
Elbaszott ez így az biztos! Egyesültek ,de mégse a Digi rá se látott a frissen megkötött szerződésre. Külön ügyfélszolgálatuk hiba bejelentőjük is van . De arra senki nem tudott válaszolni ,hogy pld mennyi csatorna és milyen ami jár. A weboldal át dob a digire állítólag pedig kevesebb jár… Tiszta vicc és minden Inviteles a Kártya is . Értem én ,hogy a dekodóláshoz kell ,de se kép se hang sajnos..Amúgy 2-szer is úgy szétfagyott a TV rendszere ebben ,hogy még a kikapcsoló gombra se reagált !! Még középen alul a kikapcsoló gombra se… Gondolom az arra szolgál amúgy . Maradt az áramtalanítás. Na ez vicces volt sajnos. Amúgy amikor HD csatorna van nagyon szép a képe szerintem legalábbis. Sok sokkal drágább tv-t ver.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Na TV adás továbbra is nincs! Nem Digisek vagyunk hanem Invitelesek ( Pedig elvileg már megvette régen a Digi)! Így hiába ír ki 130 csatornát a keresésnél meg meg is nevesíti őket, csak a 1 2 4 5 meg a Duna van ezek HD ban vannak. Semmi más nincs. Felhívtuk őket és kell a kártya a TV-be hogy legyenek digitális csatornák de még sincs. Lefrissítették a kártyát is de sehol semmi.. A kártya a felíratával befelé a tv felé van betolva. Mondjuk ez azért igen gagyi hogy csak kb 5 cm megy be a többi meg ott lóg kint a faszba.. Azt hittem hogy koppig be lehet tolni neki a kártyát vagyis ezt a CH fém kártyát amiben van a plastik. Esetleg van valakinek ötlete mi lehet a baj? A szervizes a telefonba azt mondta lehet hogy a kártya a szar eleve.. Vagy por ment a tvnél a CH kártya olvasó részébe mondom az nem mert vadonat új a TV!
Szerintem a kártya nincsen engedélyezve valahogy és az lehet a baj..
-
kkp900
senior tag
válasz
SlágerTibo #20719 üzenetére
Leírtam ,hogy Kecskemét belvárosban a Színházhoz közel sincsen egyik szolgáltatótól se normális optikai kábel. Na ez a vicces közben meg a mellette levő szomszéd ház kormány hivatal is szemben meg iskola. Szóval nem értem ezt. Csak a 100-as net lehet és ez a jobbik féle mert legalább nem a tv megy belőle még pluszba mint a Telekomnál csak olyan lett volna szégyen ez 2023-ban szerintem.. Mondjuk az is ,hogy csak HD csatornáknál vagyunk és nem FHD-.nál pld..
Akkor megpróbálom mége gyszer áramtalanítva hátha sikerül digitális csatornát is találnia amúgy 2-szer is megcsináltam már szóval sok reményt nem fűzök hozzá ...
Beállítás meg akkor megy a 735 -ös neki.
A garit hol kell és , hogyan regisztrálni van valami turpisság benne esetleg? -
kkp900
senior tag
válasz
SlágerTibo #20716 üzenetére
A tv-t áramtalanítsam? Vagy ezt az átalakitó boxot is? Mivel Falból koax jön az belemegy ebbe a boxba amiből újra kijön és tovább megy fehér koaxon a tv-be bedugva. Mert ugye a net miatt van a box.
-
kkp900
senior tag
válasz
Atis45 #20714 üzenetére
Rendben mivel bele se megy így nem nehéz hogy nem teszem bele!
Csináltam digitális keresést és egyetlen egy csatornát sem talált! Ezért ilyedtem meg hogy analógon 39 talált de ennyire fos minőségben . Mi lehet a baj hogy nem talál digitálisat? És a kép beállításhoz esetleg segítség? Plusz látom, hogy az 5 év garihoz regisztrálni kell majd , melyik oldalon?
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! 55C645-ös hol találok olyan optimális beáálítások videot mert sajnos nem találok hozzá. Ha a 735-ös beállításokat használom ,mint itt egy fórum társ ajánlott az jó lehet? KB persze.. Mivel a Digi sajnos koaxon jön kriminális mert ugye csak analofg van kb mint a 90 években a minősége egyszerűen élvezhetetlen.. Streameknél semmi baj nincsen mert legalább 100 netet adnak több nincsen sajnos egyik szolgáltatótól sem abban a házban sőt ennek is örülni kell mert a Telekom a netből használja a tvt is.Ami ugyan úgy 100-as lett volna meg áll az eszem amúgy Kecskemét belvárosába ilyen lassú net legyen mikor kormány hivatal van mellette..
Jaa és amit adtak Inviteles fém kártya ( amiben a plasztik fehér van) kártya bele se megy a kártya nyílásba a tvbe, csak félig és ott megszorul. Ez miért lehet van valami trükkje ? Vagy csak simán be kellene mennie és kész? Azt mondta a szerelő ,hogy azt kellene használni mondjuk én nem voltam akkor sajnos otthon,hogy normálisan megbeszéljük ezt. Mert eddig mindenki csak azt mondta ,hogy a fizetős tartalmakhoz van a kártya ,de a szerelő ilyet nem mondott..
ui: MInden beállítási tanácsot szívesen veszek ami akár más dologgal kapcsolatos is.
Jelenleg nem jövök rá ,hogy kell pld a Goggle Pay áruházat elérni..És ,hogy kell 2 féle képen kikapcsolni? Oké van a sima de egyszer valahogy úgy sikerült ,hogy újra indította az egészet. Lehet azért volt mert előtte letöltöttem neki a Skyshow meg egy másik stream appot. De jó lenne tudni ,hogy kell normálisa megcsinálni ha valami lefagyna mondjuk akkor ,hogy kell rendszert újra indítani a tvn. -
kkp900
senior tag
válasz
aradebil2 #20654 üzenetére
Szia! Megkérhetlek ,hogy lemérnéd a làbak hosszát ,? Mert 25 cm -re jön ki ha a gyári adatokat nézem ,de itt egy fórum társ 35 cm -ert mért. Ha 55”C645 jött neked is a Telekomtól! Na azért nem értem én őket kedden lett megrendelve és hétfőn fogják csak hozni sajnos… Te kaptál külön csomagszámot? És ha igen az milyen formátumú volt és mennyi karakter kb? Mert amit megadtak az nagyon sok karakter és azt mutatja ,hogy még beszállítás alatt a wáäberer oldalán,de közben Vanda azt mondja hogy át van adva nekik és majd keresni fognak. …Köszi a segítséget előre is. És a legszűkebben hány cm a láb amikor fel van szerelve a távolságra gondolok a 2 láb között?
-
kkp900
senior tag
Hello! Ezt honnan tudtad amúgy? Meg mondom őszintén a Telekomtól lett vásárolva ott írják , hogy 5 év garancia van rá de egy sor se hogy itt kell regisztrálni hozzá! Nem tudom még nincsen nálunk a tv sajnos hogy milyen papírokkal érkezik majd. De akkor gondolom nekünk is jobb lesz majd ide regisztrálni majd . Köszi is a linket. Mert erről nem is volt eddig itt kiírva senkitől se láttam.
-
kkp900
senior tag
De a Digi mikor bekötötte akkor adták a kártyát is. Azzal jobb esetleg a kép és a hang mint a koaxal lenne ? Erre irányult volna a kérdésem.Az RTL+ van kódom szóval azért is kérdeztem ,hogy alkalmazás van e hozzá a TCL-nek.
ui: Milyen elem kell a távirányítóba? És adnak e vele elsőnek mert akkor be kell szerezni hamarabb..
Aki a Telekomtól vette az 5 Év garancia azt papír alapon le is van írva normálisan? Egyáltalán adnak vele garancia jegyet vagy papírt vagy csak emailben küldenek mindent majd. Mert ezért lett tőlük vásárolva direkt ,hogy ne kelljen pluszba garanciát venni a 2 évhez meg ingyen is hozzák házhoz majd. Érdekes ,hogy az Euronics már 7990 kérne ezért a Garancia meg ugye sokkal több lenne hozzá... DE az mindegy mert mindenkinél feldrágultak ezek a szolgáltatások, de mivel itt alapból úgyis reklámozzák az oldalukon erre a modellre hogy 5 év így nincs kérdés szerintem meg egy 10 -esel olcsóbb is náluk ez a modell most. -
kkp900
senior tag
válasz
Atis45 #20517 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat nektek. Azért annyira nem lehet rossz hagnja egy mai tv-nek szerintem már. Amúgy se lesz nagy hangerőn használva
Mert nem nálam lesz...
Nekem is van egy Denon Heos soundbarom a saját tv-hez. De ennyiért amennyi most ez a TCL 55C645 nem találok ennyi garanciával jobb ajánlatot és a keret is éppen jó neki. Főleg ,hogy még 55-ös is. Csak a streamek mennek majd rajta tvzni alig szokott.
Amúgy Netflix Disney+ Showtime Prime video HBO Max TV2Play RTL+ ezek meg vannak rá?
Plusz Digi -s a tv van koax kábel is meg adtak egy tv-be való kártyát is - Melyik a jobb? És a kártyával mi a teendő csak be kell dugni a tvbe és kész? Vagy annak is van egy kődja vagy iylesmi... sose láttam még ,hogy kell használni ilyen kártyát. -
kkp900
senior tag
Sziasztok! A családba szeretnék venni egy 55C645-öt. Mi a tapasztalatok akinek van ilyen? Esetleg egy beállítási linket tudtok e adni majd hozzá? Vagy jó lesz úgy ahogy jön majd.
Meg akinek van meg mérné mekkorák a lábak hosszúsága plusz mekkora távolságra vannak egymástól? Fontos lenne ,hogy mire tudjuk majd rakni. Ennél is az 55-ösnél is 2 helyre lehet felszerelni a lábakat vagy az csak 65" van? Előre is köszönöm a válaszokat. És megkérdezhetem , hogy a tv is frissíti e majd magát ? Olvasom ,hogy töltögettek meg pendrivoztok.Gondolom csak azért mert azok nem gyári szoftverek hanem valaki megírta rá ugye ,hogy jobb legyen a gyárinál? De van akinek megfelel a gyári is és nem nyúl bele?? Lehet kicsit sok a kérdés de jobb előre feltenni. Előre is ksözi szépen a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest