Új hozzászólás Aktív témák
-
Guangho
csendes tag
válasz
kkp900 #20516 üzenetére
Szerintem árához képest nem rossz választás. Én megelégedve használom. Ez idáig egyetlen hibával találkoztam, mégpedig egyszer egy áramkimaradás után nézhetetlenné váltak a Dolby Vision tartalmak. De szerencsére itt a fórumon többször leírt újraindítási procedúra helyrehozta. Azóta nem futottam bele ebbe a jelenségbe. Amúgy a tv hangja szerintem nem tragikus, bár az igaz, hogy sokat nem ad hozzá a filmezés élményéhez.
-
Atis45
aktív tag
válasz
kkp900 #20516 üzenetére
Nekem amire kell, arra tökéletes (kábel tv, netflix és társai, youtube). Ennél is lehet beljebb szerelni a lábakat. Nekem a szűkebbre van rakva, így a lábak szélessége 78cm, mélységre 35cm, a kűlső állást nem tudom mennyi.. Nekem a tv első indításakor lefrissítette magát, az van rajta azóta is. Majd ha a tv akar frissíteni, akkor majd lefrissíti magát. Képbeállítások: a gyári beállítások elég furán mutatnak. Én ez [link] alapján állítottam be a képet, igaz nem erre a típusra való beállítások, de nekem erre is jól néz ki.
A hangzása nagyon gáz, én vettem hozzá egy soundbárt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Autós topik
- SörcsaPH!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest