- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
aktív tag
válasz
Botika89 #7496 üzenetére
Köszi, de nekem nincs ilyen problémám. Gamer headset nekem sosem lesz
. Ha zenét akarok hallgatni, akkor az nem a TV-ről fog jönni, másrészt meg van erre egy megfelelő láncom. Az eredeti kérdezőnek szerettem volna tippet adni, csak a konkértumok hiányoznak, mert az, hogy "rosszul szól", az nem sokat mond.
-
Golota
aktív tag
válasz
himpike #7489 üzenetére
Mihez képest? Korábbi TV/másik TV?
Engem ez mindig arra emlékeztet, mikor valaki a telefon hangszórójára panaszkodik, hogy kihangosítva "nem jól szól a zene". Nem meglepő, mert ebben a méretben egy hangszórótól nem lehet csodát várni. Tök mindegy, hogy milyen márkajel van ráragasztva. Van szörnyű és borzasztó hangzás.
Ha zenét akarsz hallgatni, vegyél egy sztereo erősítőt meg 2 normális hangfalat és azzal minden jól fog szólni, ezerszer jobb, mint az 5.1 térhangzás.
Nek 55 C728 van, szerintem TV-hez képest jó hangja van, de eszem ágában sincs zenét hallgatni rajta. Nekem az fontos, hogy a beszédhang tiszta legyen és ezt a megfelelő módban tudja is.
-
Golota
aktív tag
válasz
himpike #7459 üzenetére
Mi nem tetszik a hangjában? Jó lenne konkrétumot tudni. Egy TV fizikai méretei miatt csodákat nem szabad várni a beépített hangszóróktól.
A szoba akusztikáját nézted már? Lehet érdemes lenne valami diffusor panelt berakni a TV mögé.
A fejhallgatók térhangzásával kapcsolatban erős kételyeim vannak, szerintem humbug, jó drágán.
-
Golota
aktív tag
Sziasztok. TCL 55c728 tv-n nézegetem a beállításokat. A fényerővel meg vagyok lőve, mert semmiféle különbséget nem látok, hiába állítom 0 és 100 között. Az AI automatikus fényerőt kikapcsolatm. A készülékben vagy bennem van a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- ASUS routerek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest