Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
válasz
koko52 #30448 üzenetére
Igen. Én előszőr 75c6-osokat néztem, de írtátok, hogy legyen 8as
Utána néztem a 805-öt, de az már nagyon a keretemen túl volt a 400ezres árával, és mire rászántam magam, már 450 lett. Így visszatértem a kiindulópontra, hogy 300nál többet nem akarok tv-re költeni. Így maradt a 75c745 297e-ért Emagtól 5 év garival.
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy emag-nál vásárolt tv-re is be lehet aktiválni a plusz garit, Az oldalon nem írják sajna.
Köszi -
Beri78
őstag
válasz
Celtis #29826 üzenetére
Apple tv-vel használjuk egy ideje, azzal megy majd a gyerek szobájába . De még így is olyan dolgokat produkál, ami már alkalmanként elviselhetetlen a család többi tagja számára
Amúgy még mindig egy "hibátlan" kijelző, csak a több perces bekapcsolás, vagy ha kodi-t be kell rajta kapcsolni....az egy rémálom az android 6-tal
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Nagyon belassult a 8 éves Sony w755c, és a család nyávog
Valami jó, nem túl drága megoldást keresek a helyére, és itt jött szembe a TCL. Ha butaságokat írok-kérdezek, akkor bocs
Alzánál kinéztem a 75C745 modellt (350huf), de picit visszaolvasva elbizonytalanodtam.
Látom mindenki a 805-öt veszi, és a 745-ről voltak rossz vélemények is. :/Ami nekünk fontos, az a streaming appok (netflix, youtube, prime, hbo), a playstation5, és hogy a talpnak középen kell lennie (99cm széles bútoron van)
Max a nagy sporteseményeknél nézünk tv adást, és azt is antenna segítségével...
Usb-ről néha megy 1-2 film.....Szerintetek erre a felhasználásra megfelelő lehet a 745? Néztem még a C655-öt és a T7B-t is 330e huf-ért....nekem szemre azok is jónak tűnnek - bár az 50hz, csak a lassúságtól félek. Megéri a 745 a 20e huf felárat? Illetve a 805 a 70e felárat?
Köszi a véleményeket.
Üdv
B
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest