Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Van olyan köztetek, aki regisztrálta az ingyen AntikTV előfizetést és használja a TCL tévéjén?
Letöltöttem az Appot, beírom a kulcsot, viszont nem tudok átmenni a jóváhagyás gombra, keresem a megoldást rá. -
z0d1AK
nagyúr
Van olyan köztetek, aki regisztrálta az ingyen AntikTV előfizetést és használja a TCL tévéjén?
Letöltöttem az Appot, beírom a kulcsot, viszont nem tudok átmenni a jóváhagyás gombra, keresem a megoldást rá. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
gabikiraly2 #35447 üzenetére
Igen, gondoltam erre is, bár lehetőség szerint elhagynám az extra kütyüt, mert falon lesz a tévé és nem lesz körülötte semmi amire fel lehetne tenni a boxot és a kábelezést.
Mennyire vagy megelégedve vele úgy általánosságban? Akár sebesség, akár használati minőség szinten az appnak?
Nem használtam korábban google tévét, meg appból sem tévé adást (TElekom IPTV-t használtam eddig), szóval gyűjtöm a tapasztalatokat.
Ha jól láttam, van opció visszadobni a szolgáltatást ha nem nyeri el a tetszésem. -
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok!
TCL 55C655 tévét rendeltem és a tervek szerint 5G-s Otthonnetet és Yettel TV-t használnék.
Ha jól veszem ki, nem kell androidos boxot kérnem a szolgáltatáshoz, menne a Yettel TV alkalmazásból is a tévén közvetlenül. Jól raktam össze a képet? Ezzel kapcsolatban vannak friss tapasztalatok? Működik megfelelően az app? Van valami kínja esetleg?
(A helyszínen az 5G rendben van.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- Yamaha RX 485RDS
- SteelSeries Arena 9, USB 5.1-es gaming hangrendszer 14 hónap garanciával.
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged