- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
benceb77
tag
Sziasztok! TCL 835 TV-van itthon. A tévére telepített SkyShowtime alkalmazás használatakor nem elérhetőek az 5.1-es hangsávok (már annál a pár filmnél ahol van egyáltalán), ellenben a TV-be bedugott Amazon FireTV 4K Max-on indított SkyShowtime appban viszont igen. Ennek mi lehet az oka? Egyéb streaming appban minden megfelelően működik. Mindkét eszközön ugyanaz a verziószámú app fut.
-
benceb77
tag
Javaslatodra beleolvastam a Digi Tv topikba, így már érthető a rossz minöségű TV adás, nem kárhoztatom a c835-öt érte. Minden bizonnyal sikerült a csatornakiosztás változtatásának ütemezését és a TV cserét egy időpontban letudni, ezért is volt annyira látványos a minőségromlás.
-
benceb77
tag
Sziasztok! Alza-s akcióban én is vettem egy 65C835-öt. Vhiktor publikus youtube videója alapján beállítottam a TV-n a képmódokat (SDR/HDR/DV profilok). Tesztvideókkal elképesztően szép a képminőség, viszont a TV csatornáknál kicsit felemás az érzésem, mozgó tartalomnál kissé életlennek tűnik a kép az előző Panasonic TX-58EX780E-hez képest HD adásoknál is. Szolgáltató Digi (Bp. XXII. kerület), jelereősség 61%, jelminőség 100%. Vajon lehet még tovább finomítani pl. kalibrálással? Vagy a felkonvertálás ennyit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest