Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• EquinsuOtcha

csendes tag

válasz mikrofon #20620 üzenetére

Szakértelem. HaHaHaHaHa :C
    Te meg kínlodj a kínai vacakkal mert szakértő vagy ezért megérdemled...
    Játkfejlesztő cég 30 alkalmazottal*2 monitor. Dell és samsung monitorok minden méretben, felbontással, lg, Sony tv-k . Itthon 3 tv 3 monitor 2 noti.
    Igen levontam a következtetést. Nem arról szól a fórum sem, hogy milyen uber jó hanem hogy gubanc van velük.
    Eddig samsung tv-im voltak és egyik sem volt gyárilag szar max. 5-6 év után lett valami baja (vagy 8 év után sem)
    További jó kínlódást mindenkinek....

• EquinsuOtcha

csendes tag

Probléma megoldva tv megy pénz jön.
    Az email után cserét irtak meg jó, hogy fel is hívtam őket mert nekem még egy ilyen fos nem kell.
    Lehet mosdatni, de ez gagyi gyerekek és leszarom ki mit mond.
    Samsungom volt már egy pár és egyiken sem volt döglött pixel. Van egy 8 éves fhd amit már a gyerek használ. Egyszerre vettünk a céges sony-val. Annak 2 éve lett csikos a képe a samsung meg köszöni jól van pedig az többet is ment. :U
    (A prohardver azért jó mert amit leírnak emberek a fórumokon akkor annak pont az ellenkezőjét érdemes csinálni...) :C

• EquinsuOtcha

csendes tag

válasz Vhiktor #20583 üzenetére

Neten vettem és tegnap hozták délelőtt. Este hatkor meg már írtam a panaszt. Erősen félnapos. Asszem ez benne van a 14-ben.
    A munkahelyen (játékfejlsztő cég kb. kütyüb.zi mindenki) mondtam és kikerekedett az emberek szeme, hogy létezik meg olyan döglött pixel?
    De szerintem nem panel hiba hanem a hdmi elektronika. A menuben, tv adásnál, netflixen szépen "kialszik" és felveszi azt a színt amit kell.

• EquinsuOtcha

csendes tag

válasz Vhiktor #20575 üzenetére

Nem tudom miről beszélsz.
    Mondom vagy 10 éve nem láttam döglött pixelt pedig csak a közelembe minden nap vagy 60 készülék van plusz az ismerősök rokonok szarjai. Az interneten kutatva meg ebben a témában nagyrészt tcl-ek jönnek szembe.
    Ez a cucc igazi kínai lutri. Az ára viszont már nem kínai csak max tele van pakolva mókusvakítással ami a drágább készülékekre jellemző. Ráaludtam egyet és ha elviszik vagy ebben az árban nézek valami samu-t vagy kérem vissza a pénzem nekem tcl nem kell.
    A tunerje amúgy is retek lassú a hangja is eléggé tré.
    Legalja.

• EquinsuOtcha

csendes tag

válasz tasakos #16107 üzenetére

Nekem fél nap után tűnt fel két piros pixel és csak külső eszközről üzemeltetve jön elő.
    Most hogy így szét néztem a neten a pixel hibákra és az jött le, hogy bizony a tcl tv-i retek szar minőségűek. (van soundbar-om az hangzásban főleg az árához képest remek, meg
    van már vagy 2 éve)
    Évek óta nem láttam pixel hibát.
    Remélem vagy pénzt adják vissza vagy cserélhetem egy samsungra mert az nem hiányzik , hogy kicserélik az meg fél év után szarja össze magát. Akkor meg majd javítják az meg tudjuk milyen ha megbontják a panel/led részt.
    Sose lesz jó.
    Csak kínai ez. Oylan mint a xiaomi telók. Azoknak is csak a minőségük kinai, de az áruk már nem. :U

• EquinsuOtcha

csendes tag

válasz Nwis86 #15667 üzenetére

Most vettem egy 55c745-öt. Pár órát állítgattam, rendezgettem a csatornákat és szoktam ezt a rettenet google rendszert, de minden ok volt.
    Miután gépre és ps4-re kötöttem vettem észre 2-3 ordenáré piros "pattanást" a kép tetejétől 3 centire jobb oldalon. Még piros háttéren (far cry 6 menujében matatva szúrtam ki) is virítanak mint a vadállat.
    Netflix-el és tv adás alatt nem látszanak.
    Kipróbáltam több hdmi kábellel is. Két cucc is más más kábelt használ egyébként is
    Még a "legalja" hdmi-re kötve is ugyan az.
    Ez nem panel hiba hanem a hdmi-t működtető egység szarja lesz szerintem.
    Fél napos a tv így visszaküldöm a francba.
    Van a családban meg itthon is mindenféle tv. Samsung, Lg, philips, anyámék konyhai olcsó gaba-jától a hálószobai westel beles jvc-mig, a cégnél is van minimum 60 monitor, köztük jó is, gagyi is és így is minimum 10 éve, hogy nem láttam döglött pixelt.
    Ez azért eléggé tré egy 250+ ezres készüléktől.
    Már nem vagyok biztos benne, hogy kell is e ez a tcl cucc ennyiért, vagy valami papíron ugyan kevesebb, de legalább megfelelően működő...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés