- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike55
csendes tag
válasz
Segnior_Barthez #33820 üzenetére
Igen nálam is a Samu minden gond nélkül működött, ez így nem praktikus. Beszéltem a magyar ügyfélszolgálattal......hát ígérték, hogy válaszolnak majd.....(vagy nem)
Ha tudok valamit, akkor írok. -
Imike55
csendes tag
válasz
Segnior_Barthez #33765 üzenetére
Szia!
Nekem dettó ez a problémám és még nem jöttem rá a megoldásra, sőt, ha kikapcsolom a tv-t, majd újra vissza, akkor a hangot teljesen lenémítva kapcsolja be.
(75c765) -
Imike55
csendes tag
Sajnos bekapcsolva és valamiért mégsem....
-
Imike55
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene C765-ös tv-hez.
T-home boxot használok HDMI1-n, de ha csatornát szeretnék váltani, akkor a tv bemeneti csatornáit állítja el és nem a boxon beállítottakat.
Van-e erre mód, hogy pl. az 5-ről 6-ra lépjek és ne a bemeneti csatornákra mint pl. hdmi1,-ről hdmi2-re, vagy av-ra. Régi Samsung univ távjával kezeltem a boxot, így nem kellet két távot váltogatnom.
(nem tudom mennyire voltam érthető)
Köszönöm! -
Imike55
csendes tag
válasz
freeland0806 #33412 üzenetére
Teljesen kicsomagolva, és kb. 1-2 óra, függ persze a szoba hőmérsékletétől is. Panelban általában hamar átmelegszik. De amíg kicsomagolod, felteszed a talpakat, átolvasod a használatit, helyet készítesz neki, majd a végleges helyére rakod, el is telik a idő. Beállításról nem tudok nyilatkozni, mert én is várom, hogy kiszállítsák. (75c765)
-
Imike55
csendes tag
válasz
freeland0806 #33407 üzenetére
Én mindenképpen várnék, míg átveszi a szoba hőmérsékletét valamelyest, hogy ne legyen feszültség a hideg-meleg miatt, illetve a páralecsapódás miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest