Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Három új Moto G mutatkozott be
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
Sokan megragadtak ott mikor pár éve megjelent a droid a tvken,borzasztó rossz volt.Mindenhol ez szerepelt a tesztekben is.
A jelenlegi droid 9.0 már teljesen jól használható rengeteg app.-al,amit a tvk saját op.rendszerei nem tudnak,ilyen pl az HBO GO vagy lejátszók,Kodi,VLC,ezzel kiváltva a tv a saját lejátszóját. -
Kiskutya
veterán
Ezzel a megbizhatosággal én úgy vagyok majd kiderül. Én az LG-vel vagyok úgy hogy soha többet nem veszek nekem 3 éven belül 2 ment tönkre. A Samsungra is nagyon sokan panaszkodnak. Most egy tcl 65c715-öt nyúzok majd kiderül meddig bírja. Nekem semmivel nem lassab mint az LG web os. Szép számmal jönnek ki szoftver frissítések szerencsére a tcl foglalkozik vele ha véletlenül nem úgy sikerül egy frissítés bármikor vissza tudod rakni a régebbit ezt más rendszeren nem tudod megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- bitpork: 2025, zárás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- LG 65UT81003LA 65 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval! 43"-65"-ig kapható!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor