Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Többen is vagyunk, akik nem sorban rakták fel. Egyszerűen azért, mert nem jött minden FW. Plusz a 486 volt az, ami végre valós javulást hozott a szoftverben.
Ha szeretnél frissíteni, akkor először megnézheted, hogy más régiókon talál -e frissítést. De még úgy sem biztos, hogy mindegyik, vagy éppen a legújabb FW elérhető lesz.
Egyébként ha nincs semmi probléma a TV -vel, minden jól működik, és tartasz attól, hogy utána esetleg a színek nem lesznek jók, akkor nem érdemes a frissítéssel foglalkozni.
-
freeland0806
tag
Nekem 412 volt gyárilag. De nagyon sokat szívtam vele.
Viszont ha a 135-el elégedettek vagytok lehet jobb inkább nem piszkálni. Én is tapasztaltam, hogy egy rossz fw mennyi mindent el tud rontani. Konkrétan nem tudtam használni normálisan a tévét 412 alatt csak játék képmódban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Asztalos klub
- Gaming notebook topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest