- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Én is így gondolom. Nem mindenki akar erősítőt és akkor belefuthat meglepetésbe a C765 féle HDMI kiosztással.
Nem vagyok nagyon otthon a témában, de ha jól látom egy normálisabb AVR kb 250e Ft-tól indul és akkor hangfalad egy darab nincs. Én pl nem vagyok audiofil, egy Samsung Q930D soundbar teljesen kielégíti a hangzással kapcsolatos igényeimet, öröm annak a hangját hallani és annyiba kerül, mint egy AVR. Tisztában vagyok vele, hogy az erősítő és hangfalak más szint, de mit mondtam, nem igénylek többet.
-
faölelgető
csendes újonc
Na, örülök, hogy az én szívásomon keresztül okosodott a közösség
Viccet félretéve, nekem jelenleg nincs kurrens generációs konzolom, szóval ebben a pillanatban nem vészes a probléma, és ez így egy újabb érv, hogy maradjak pc gamingen. Amúgy sem játszom sokat.
Ami még fura a tévével kapcsolatban, hogy minden bemenetre érvényes a fényerősség beállítása (elég fényérzékeny vagyok, jelenleg 3-ason bírom a sötét szobában), illetve hogy a pc mód beállításai mennyire le vannak korlátozva. De még ismerkedünk, állítgatom, csak nehéz x év megszokása után átállnia a szememnek/agyamnak az újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged