Hirdetés
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Én is így gondolom. Nem mindenki akar erősítőt és akkor belefuthat meglepetésbe a C765 féle HDMI kiosztással.
Nem vagyok nagyon otthon a témában, de ha jól látom egy normálisabb AVR kb 250e Ft-tól indul és akkor hangfalad egy darab nincs. Én pl nem vagyok audiofil, egy Samsung Q930D soundbar teljesen kielégíti a hangzással kapcsolatos igényeimet, öröm annak a hangját hallani és annyiba kerül, mint egy AVR. Tisztában vagyok vele, hogy az erősítő és hangfalak más szint, de mit mondtam, nem igénylek többet.
-
faölelgető
csendes újonc
Na, örülök, hogy az én szívásomon keresztül okosodott a közösség
Viccet félretéve, nekem jelenleg nincs kurrens generációs konzolom, szóval ebben a pillanatban nem vészes a probléma, és ez így egy újabb érv, hogy maradjak pc gamingen. Amúgy sem játszom sokat.
Ami még fura a tévével kapcsolatban, hogy minden bemenetre érvényes a fényerősség beállítása (elég fényérzékeny vagyok, jelenleg 3-ason bírom a sötét szobában), illetve hogy a pc mód beállításai mennyire le vannak korlátozva. De még ismerkedünk, állítgatom, csak nehéz x év megszokása után átállnia a szememnek/agyamnak az újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest