Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Qtya123
üzenetére
Ezt találtam, nálam segített a beépített Netflix dadogásánál. A nézhetetlen helyett egy teljesen nézhető smooth-ot kaptam, de azért nem tökéletes minden jelenetnél. Elvétve még így is előfordul hiba, de szinte hihetetlen, hogy mennyire jó lett, pedig már letettem róla. Igaz, én külső egységekről hajtom, de nem hagy a vérem

Szóval:
1. A speciális beállításoknál ki kell kapcsolni a mozgás simítást.
2. El kell indítani egy DV filmet (én Netflix-en csináltam) ilyenkor a TV automatikusan elindítja a DV IQ-t. Valamilyen oknál fogva ez a képmód nem teszi lehetővé a mozgástisztaság kikapcsolását, ezért
3. Át kell állítani a TV-t DV Fényes vagy DV Sötét módra (ez tetszőleges). Miután ez megvan,
4. A beállított képmód menüjében ki kell kapcsolni a mozgás simítást (ennél a két módnál ugyanis ki lehet), majd
5. Visszaállítani a képmódot DV IQ-ra.Mint írtam, hihetetlen sokat javult a Netflix lejátszás (nálam), de a YT feltöltő videója alatt is többen írják ezt. Remélem segít másnak is, akinél akad bármelyik belső app vagy külső eszköz HDR és DV alatt.
Itt a forrás:
How to Fix Motion Smoothing/Clarity/Jutter/Stutter Issue on TCL and Hisense with Google TV
Megjegyezném, hogy nem csak TCL probléma ez, bár igaz, ezzel kapcsolatban találtam a letöbbet. Panasonic vagy épp Sony TV-kről is találtam stutter hibákról szóló panaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor