Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Android Autót minden mobilra!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krepp
tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ahoy!
Pont említve lett a típus ezért megkérdezném, mennyi lehet a használt ára most egy TCL 65' 835-nek, ami tökéletes állapotban van, és minden softveres bugtól mentes?
Nem találok hirtelen használtat, én lassan eladnám, de csak azért mert akarok egy matt Samut.
Amúgy 1,5 év gar van rá..
VRR
Én csak annyit fűznék hozzá hogy monitornak használt 42' LG C3-nál is teljessen reprodukálható sőtt, szinte minden gémben jelen van ahol mondjuk a menüben direkt lekorlátozom az fps-t 30, vagy 60ra. Ingame ahol nekem kb minden játékban megvan a 120fps, nincs jelen a probléma, és amikor én utána néztem a dolognak azt találtam hogy főleg alacsony fps nél van jelen a jelenség.
(A VA panel is meg lett korábban idézve, szerintem egy teljessen más panel technológia csak úgy lehet érintett ha a közös vonás nézzük. Az pedig szerintem a Freesync, eddigi sok sok gsyc-es monitorokon ez ismeretlen jelenség volt eddig nekem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest