Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
betmen3 #25364 üzenetére
Nagyon nem olyan tévém van mint neked de például szabvány vagy mozi képmódon a mozgásjavítást állítsd egyszer a felső csíkot 6-ra az alsó csíkot 4-re. De ahogy neked megfelelő úgy állítod.
Képzaj csökkentő funkciókat kapcsold ki a keptisztaság menüben mindet! Élességet vagy 0 vagy max 20-ra húzd fel ahogy jónak érzed ( elvileg a 0 az alap de ha túl lágynak érzed picit tolhatsz rá de ne sokat) . Dinamikus kontraszt, dinamikus fényerő, dinamikus szín mindet kikapcsolod! Gamma plusz 2 a féket szint 50. Kontrasztot én 100-ra állítom de nem biztos hogy 845-ön is úgy jó. Fényerőt sdr anyagoknál ( tv műsorok is azok mind) én 48-ra állítom de ez megint különböző lehet 845-ön hisz háromszor akkora a fényereje mint az én c745-ömnek.
A színtelítetséget én 50-en hagyom de ez is kicsit tévé függő. Más most nem jut eszembe.Az ilyen dinamikus képmódokat hagyd a francba. Ezeket is be lehet állítani igazából jól csak több a macera vele. A szabvány vagy mozi képmódot állítsd be.
rumkola
A sport mód általában csak egy túlszínezett, túlfébyesített mód ami szerintem botrányos.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged