- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Új FW van kint a 715-re, V640-es.
Nem próbáltam...majd ha hazaérek, este.szerk:
Kiskutya: Na amíg a linkkel szórakozgattam beelőztél. -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz
Brandynew #5992 üzenetére
Jó kis leírás, majd kipróbálom. Köszi a nép nevében!
Más:
Youtube alkalmazás: Smart YouTube TV. Telepíthető, és az alkalmazások között ott van, kezdőképernyőn elhelyezhető .Béta verzió 4K-t is tud. Fiókot kezel.
Egy "hiányossága" van: Nincs benne reklám.Ti mit használtok YT-ra, a gyári telepített verziót?
-
-
embe
nagyúr
Megjelent egy V636 fw, de egyelőre 1 negatív tapasztalat.
-
embe
nagyúr
Lassan kezdenek jönni az Andorid 11 alapú fw-k a TCL-nél?
Remélem kapunk mi is a 715-höz! -
embe
nagyúr
válasz
Kiskutya #5766 üzenetére
Igen, ott a belépő kategóriát úgy értelmezik, hogy az user belép a házimozi világába - vagyis mot veszi az első szettjét.
Pedig itt a PH-n meg más fórumokon az a bevett szokás -szerintem- hogy a belépő kategória az az árra vonatkozik. Pedig lehet találni a hirdetésekben olcsóbb cuccokat, amiktől az ember szája mosolyra görbül. -
embe
nagyúr
Nekem annyi nyűgöm van a 634-es fw-vel, hogy elég hülyén keresi a csatornákat.
SzolgáltatóUPCVoda.
Eddig beállítottam hogy analóg/digitális. Végig pásztázta majd ha végzett elindult az egyik csatorna. A talált csatornák között természetesen volt lekódolt is, de azt ugye nem jeleníti meg.
Most keres, majd mikor hol ( 20, 28 %-nál...stb. ) talál egy kódolt csatornát, és leáll a kereséssel. Sokadjára próbálkozok, most jelenleg 40%-nál jár. ha mst em sikerül, akkor megy vissza pl. a 625-ös, beállítom a tévé csatornákat, majd utána lefrissítem. -
embe
nagyúr
Új FW a láthatáron. Ha jól látom ezt a 815-höz írja. De ez kell a 715-höz is nem?
V999 - jó nagy ugrás számszakilag...
Azt írják a gyors indítás le van tiltva benne. -
embe
nagyúr
válasz
hegedusadam #5492 üzenetére
Nekem is ez van fent a megjelenés óta, de nem tapasztalta semmi ilyet.
-
embe
nagyúr
A C715 hivatalos oldalán a V625-ös fw van kint mint hivatalos fw.
-
embe
nagyúr
Szerintem teljesen jó ár.
Csak a vásárlás napján, illetve előtte és utána következő napon készíts egy printscreent a termékjellemzőnél leírt: "60 hónap teljeskörű garancia a készülékre" megjegyzésről. Természetesen úgy hogy lehessen látni hogy az adott típusra vonatkozik.
Ugyanis ez vita tárgya hogy mennyi a gari rá. Így ha mondjuk a 37. hónapban lesz vele valami, akkor az idevonatkozó jogszabályok alapján rendezze majd a Trémobil. -
embe
nagyúr
Gyorsan jött a 623-as fw is, igaz még csak ázsiai verzióban.
-
embe
nagyúr
válasz
Kiskutya #5231 üzenetére
Én is most értem haza....sok kedvem nincs most állítgatni. A kernel verziót és a képbeállítást említik mint változás. Ez a kernel változás esetleg működésben hozhat javulást, mert ez egy "gépháztető" alatti változás.
FR-t csináltál? Anélkül nem biztos hogy valami előnyös változást vennél észre. De a fenének lenne most kedve állítgatni a a tévét nulláról.
-
embe
nagyúr
Az én véleményemmel előrébb nem nagyon lennétek. Nem vagyok "hard tévé user" .
Külső médialejátszót használok, és nem megyek bele úgy formátumokba mint tomp mester. -
embe
nagyúr
Remélem lesz továbbra is support! Nem a szokásos kínai módit követik, hogy inkább tolják ki az újabb modelleket!
-
embe
nagyúr
Lassan egy hónapja nem jelent meg új fw a C715-re. Mi történt mi ez a nemtörődömség?
-
embe
nagyúr
válasz
Piftuka #5214 üzenetére
Alza téma: Ha megadja a törvényben előírtat, akkor mi a baj vele? Ha egy termékre élettartam garanciát vállal a gyártó, akkor azt a kereskedőnek is meg kell adnia?
Arra van jogszabály, hogy a gyártói garanciát teljes mértékben meg kell adni?Vagy az 1. § 4,5 pontjára hivatkozol?
-
embe
nagyúr
Na én is erről beszélek.
Hogy a Zidoo fórum tele van formátum problémákkal .. ok. Még ott is elnéző vagyok, hisz annyi formátum van már, annyiféle felhasználói kódolás, hogy nem csodálkozok azon hogy van amit nem visz, vagy problémázik.Én úgy tekintek a tévére mint egy megjelenítőre. Ha emiatt olcsóbb lenne, akkor azt választanám, hogy ne legyen benne médiaplayer. Nekem ez felesleges pénzkidobás. 2 hónapja van meg a tévé - de talán egy filmet próbáltam már róla elindítani. Azt sem tudom hogy néz ki a lejátszi kezelői felülete felülete.
-
embe
nagyúr
Halkan kérdezem: Van olyan tévé ebben az árkategóriában ami 40-50-70GB-os filmeket tökéletesen lejátszik?
Csak mert dedikált médiaplayerekkel is vannak problémák, azok sem mind tökéletesek. De még mindig jobbak szerintem mint a tévék lejátszói.Nem túlzó ez az elvárás így egy tévével szemben?
-
embe
nagyúr
Na kint van az orosz oldalon a 715-s tévékre az 616 fw is. Vajon mit javítottak a 615-ben? Gyorsan jött.
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Vásároltam egy kínai giroszkópos egeret. Nagyon jól működik egy androidos tévé boxxal. Hangvezérlés gomb is, stb.
A 65C715-el felemás módon működik. Giroszkópos része ok. YT-al teljesen endben van. Ha belépek a Netflix-be vagy az HBO GO-ba, akkor ott pl. a giroszkópos résznél az OK gomb nem működik, és a hangvezérlés sem.
De mint említettem egy droidos boxxal teljesen rendben működik, minden gomb úgy ahogy kell.Valaki használ ilyen innen-onnan rendelt távkapcsolót?
Illetve a gyári TCL RC602S táv működik rendben a Netflixnél? -
embe
nagyúr
válasz
darius09 #4940 üzenetére
Próbáld meg ez alapján a képet beállítani! Nekem ez van, minimális változtatással. És tetszik.
-
embe
nagyúr
válasz
marton.m #4913 üzenetére
Kérdés hogy mennyiért tudod megvenni a Telekomnál. Csak mert az Emagnál 190eFt.
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz
Protonmail #4819 üzenetére
Itt szerintem mindenki (?) orosz oldalról leszedett béta fw-vel is mókolja a tévét.
Legyen hozzá image fájl, ha beütne a ménkű, aztán lehet próbálkozni. Persze saját felelősségre - ahogy mindig írni/mondani szokták. -
embe
nagyúr
válasz
Botika89 #4773 üzenetére
Internet speed test Fiber test. Playből tudod telepíteni.
-
embe
nagyúr
Úgy veszem észre a tévé nem tudja kihasználni az 500-as UPC Voda netet, rendre 170-175Mbps -t mérek wifin, kábelen meg kevesebb.
És Ti milyen letöltési sebességet mértek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged