- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Jött ki netflix frissítés androidra kíváncsi leszek van e változás dv akadás ügyben.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Casseius #3387 üzenetére
Szerintem a fényerő lesz kicsit kevesebb amit maximum a hdr filmeknél vennél észre meg színek természetesebbek a c715-ön. Ha megveszed az első lépés a szoftver frissítése legyen 378 vagy 379-re mert sokat javult a kép a kezdeti verziókhoz képest! Azért a q70r egy igen jó tv ha belevágsz kíváncsi vagyok milyen a c715 max ha nem tetszik visszaküldöd 15 napod van rá!
-
Kiskutya
veterán
válasz
phoenix64 #3369 üzenetére
Szerintem bevállalhatod nyugodtan sokat számít a méret is azért jobb élmény nagyobb méretben filmezni. Max ha nem tetszik visszaküldöd. A samsung 43 is amit néztél egy full alap modell. Nem láttam még élőben egyiket sem csak az adataik alapján gondolom. Ráadásul ha jól láttam a tcl direct ledes a samsung meg edge ledes ami azt jelenti hogy egy direct ledes tévénél kisebb az esély bevilágításra a széleknél plusz a tcl panelre raktak egy matt bevonatot ezért valószínű kevésbé tükröződik.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Botika89 #3337 üzenetére
A lg kicsit sötétebb árnyalatú a tcl kicsit részletesebbnek tűnik de az lehet csak a méret. Mondjuk azért mégnézném úgy is hogy be állítod rendesen. Micro dimming be és úgy mit mutat. A telefon itt is kicsit csalóka mert azért ezek a demók előben sokkal feketébbek legalább is nálam. A mozgás az én LG 55uk6950-én botrányos a tcl után és nálam minden fakó de ez ips.
-
Kiskutya
veterán
Ennyibe más márkában se kap belépő kategóriánál többet. Ha meg tényleg 60 hó garancia van hozzá az emagon akkor még +30 ezret számolj a többire ha ez is szempont lenne. Samu 7-es sorozaton csak 2 hdmi van a tcl 3 ha mondjuk ez is szempont. Szóval annyira nem gondolnám rossznak főleg ha azt nézzük 130 alatt kell. Nyilván vannak sokkal jobbak ha többet is szánna rá! Nem védem a tcl-t mert nem láttam élőben csak a leírások alapján gondolom.
-
Kiskutya
veterán
válasz
gipsykrisz82 #3317 üzenetére
Szerintem jó: [link]
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
Botika89 #3304 üzenetére
Max még úgy lehet hogy be van kapcsolva a gyorsinditás nemtom ez bug e vagy mit kavar be de mindig utána volt gáz a sávosodással ezért se használom inkább várok napi 1x 2x fél percet. Egyébként ma voltam megint anyámnál akinek az 55uk6950-et adtam és így hogy már a C715-höz szokott a szemem elég gyenge volt az LG képe. A színek is fakók meg a mozgás megjelenítése is sokkal rosszabb már már zavart.
-
Kiskutya
veterán
C715-höz ki milyen beállításokat használ filmezéshez? Hdr meg normál film is érdekel. Pl színhő meleg vagy normál? Micro dimming be vagy ki? Kép mód szabvány vagy mozi?
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz
kenwood #3249 üzenetére
Lehet az nvidián belül kell valamit állítanod. Nálam az rx580 alapból minden szar képjavítot rányom a filmekre úgy kellett a radeon szoftverben kilőni. Pont ez a vidó amit linkeltél sokat javul az fw379-el. Nem fénylik az emberek arca és szebbek a színek is. Az is lehet hogy a 60fps miatt furcsa neked a film.
-
Kiskutya
veterán
válasz
kenwood #3244 üzenetére
Még mindig jobb mint a + biztosítás ami sokak szerint semmire nem jó a boltok meg elkérnek + 30ezret. Nyilván volt akinek tényleg cserélték de volt hogy a biztosító valami kiskapun keresztül kihátrált. Majd pár év múlva kiderül itt milyen az 5 év bár ne legyen rá szükség.
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz
darius09 #3225 üzenetére
Nappali fénybe szép az ips azért is ajánlott világos helységben. A va panel besötétített vagy full sötétben mutatja meg előnyét. Én pont ezért vettem a tcl-t mert én igy szoktam filmezni és az előző ips tévémnél zavart hogy gyenge a fekete. Most sem egy oled szint de ez már nem zavaró számomra fény mellett meg igazi mély a fekete.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Kender23 #3198 üzenetére
270 alatt jó vétel! Már többen is vettünk és úgy gondolom elégedettek vagyunk vele. Külső szép minőségi fém keret. A kép szép, fekete elfogadható nyilván nem oled. A fényerő nincs egy q80-as Samsung szinten de ennyi pénzért szerintem jó. A szoftver sokat fejlődött a kezdetek óta, ha erre a tv-re esik a választásod beüzemelés után az első a frissítés legyen majd csak utána tesztelj. A hang szerintem olyan mint a legtöbb hasonló tv-nél nem kiemelkedő de problémákat nem tapasztaltam nem recseg és szerintem kellően hangos is. Tomp kolléga itt szinte minden formátummal tesztelte ahogy emlékszem problémát nem tapasztalt de nyugodtan kérdezz tőle is ha valami kérdésed lenne. 2 problémárol tudok eddig ami szoftveresen remélem orvosolva lesz. Az egyik Ps4-nél csak dolby d hang van dts egyelőre nincs. Ez nem nagy gond mert a dd is szépen szól. A másikról én nem tudok nyilatkozni mert gyenge a netem de már írták páran hogy YouTube-on a 4k hdr 60fps akadozik. Tomp szerint javítható szoftveres gond. Más gond nem nagyon van majd a többiek kijavitanak ha igen.
-
Kiskutya
veterán
válasz
kenwood #3194 üzenetére
Az hbo go alig éri el a nézhető szintet. Nem hogy 4k de szerintem még 1080p sincs a felbontás. Ha a régi tévéd kissebb volt akkor azért tűnhetett szebbnek mert a nagyobb méret jobban kihozza a hibákat. Érdemes minél jobb minőségben vagy letölteni vagy netflixet nézni ott már van 4k meg hdr anyag is.
-
Kiskutya
veterán
válasz
kenwood #3194 üzenetére
Az alap szoftver amivel kijött a tv egy hulladék, nem véletlen hogy már az elején írtam mit kell feltenni. A 363 a hivatalos oldalról letölthető az is sokat javít. Először ezt tedd fel és utána tesztelj. A 379 bétával sincs semmi gáz azt is ugyan úgy kell felrakni semmi mokolás nem kell. 379ben szebb a hdr kép nem fénylik az emberek arca.
-
Kiskutya
veterán
Egy érdekes dolgot találtam akit érdekel nézzen rá, Google fordításba olvastam én is android 11-re frissülnek hamarosan a tévék. [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
kenwood #3171 üzenetére
Nem is a fogyasztás a lényeg számomra hanem azt vettem észre ahogy tomp is írta hogy gyors bekapcsolásnál mintha sávosodna a kép gyors mozgásnál. Mondjuk ezt még régi fw-vel tapasztaltam lehet az újabbak már javították de úgy megszoktam hogy engem nem zavar az a pár másodperc.
-
Kiskutya
veterán
válasz
kenwood #3157 üzenetére
Egyébként nem biztos hogy rosszul jártál ha már a 3 tévét nézzük [link] az xe azért jobb az xg-től viszont szolgáltatásba kevesebbet tud. A tcl a 100hz kivételével nincs szégyenkezni valója. Nyilván az ár is számít azokat nem néztem de ahogy nézem az adatokat a 3 közül még így is a tcl a nyerő nálam.
-
Kiskutya
veterán
válasz
kenwood #3157 üzenetére
Frissítés javít a kép minőségén is nem tudom melyik verzio van fent neked? Adunk majd linket ha kell érdemes a 376 vagy 379 és verziót felrakni. Van gyors indítás a tvben de én inkább mindig kivarom azt a pár másodpercet inkább legyen tiszta boot. Egy nap max 1x vagy 2x van ki be kapcsolva. Szoftveresen folyamatosan javítanak a tévén remélhetőleg idővel minden gond megoldodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged