- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Tomacko #1666 üzenetére
Én nem "általánosítottam", hanem kérdeztem, ráadásul nem "húztam rá az újabb sorozatokra", ugyanis egy konkrét típus kapcsán tettem fel a kérdésemet!
A soundbar meghibásodásáról, és nem működő csatlakozóról, valamelyik külföldi fórumon olvastam.
Számomra azért is fontos az információ, mert egy jó ideje követem a TCL palettáját, és szoktam is ajánlani a fórumon a termékeiket. Ha egy készülékükről kiderül, hogy nem megbízható, vagy a jellemzőhöz képest nagyobb a meghibásodási rátája, akkor azt nem fogom ajánlani, mert a felhasználók szeretnék elkerülni a még oly' vadonatúj, garanciális készülék esetében is a "csereberét". Ez teljesen érthető is.
(Nem mellesleg lehet, hogy egy "Roku 8", vagy valamelyik újabb, X sorozatba tartozó, prémium Mini LED-es készülékük lesz a következő tévém.) -
Piftuka
veterán
válasz
wallace 234 #1658 üzenetére
Úgy érted, hogy meghibásodott ez a funkció a készülékedben?
Mégsem ajánlott az X825? A felhasználói hozzászólások között viszonylag sok hasonló tapasztalatot írnak le. Az új készülék eleve rossz soundbar résszel érkezett, vagy valami más hibával...
Tetten érhető tehát az olcsóbb gyártás eredménye?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest