- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Nézd meg róla a magyar nyelvű kép beállítás videót, állítsd be úgy. A DV esetén az Iq automata. Legyen a gamma lentebb véve, akár -4 -re.
[835 kép beállítása videó] -
F.B.I.
veterán
A 835 olyan hiánycikk, hogy csak alza, 30K-al drágábban?
-
F.B.I.
veterán
válasz
MaCS_70 #15273 üzenetére
728, semmi bajom sem az HBO-al, sem a DV lejátszással, majd holnap megírom, hogy melyik szoftveren vagyok (jól működik minden, nem frissítek), annyi, hogy a filmek nekem egy M2 SSD-ről mennek a sima USB2 bemenetre dugva.
Szóval szoftveresen lehet van baj de a jól működő verziót feltève, semmi ilyen baja nincs, android miatt, nem holnap lesz elengedve a keze. -
F.B.I.
veterán
C728 jó szoftveresen és hardveresem is ha valakit ez érdekel.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Bizsu1st #14424 üzenetére
Én futtatnék egy forumtárs által készített [PANEL TESZT] , ha azon is szembetűnő a folt, akkor küldd vissza, jöjjön egy másik. Nekem ilyen volt fent a 728-nál, világosabb jeleneteknél, még színtorzulással megtarkítva....a második már hibátlan volt.
-
F.B.I.
veterán
válasz
herceges215 #14297 üzenetére
Konkrétan vett egy rossz paneles tévét és kereste rá a megoldást. Nincs. Ez ilyen volt. Visszaviszi, hoz egy hibátlan. Én is így jártam a 728-al, második hibátlan.
-
F.B.I.
veterán
válasz
tutyinéni #14147 üzenetére
Megrendeled online, hazaviszitek, csak a kijelzőről veszitek le a fóliát, szobában redőny le (vagy este) ezt a tesztet le nyomjátok rajta [TV panel teszt]
Ha semmi egetrengető elváltozást nem láttok, akkor maradhat és mindenki örülni fog. -
F.B.I.
veterán
válasz
Ferenczi Áko #13891 üzenetére
55C635
-
F.B.I.
veterán
válasz
eisento #13855 üzenetére
Nincs rajta game bar, [telepíteni kell] , itt egy nem túl szép videó róla.
-
F.B.I.
veterán
728-at frissítettem 432 - ről, 469 - re, érzésre és láthatóan is sokkal gyorsabb lett a készülék.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Geo19870322 #13206 üzenetére
Mindegy mit mondott. Gondolkodjunk! Ez egy ANDROID rendszer! Ha bármiféle probléma lenne, akkor apk leszed és pendriveról felteszed. Egy ekkora gyártóval szemben, azonban senki nem fogja ezt meglépni, ha csak az USA nem kezd el egy komoly tévé márkát gyártani és potenciális ellenfélnek titulálni egy KÍNAI gyártót. Kizárom.
Egyébként meg bármelyik multiba elmentem a hülyét jatszani, mindenhol Samsungot akartak velem vetetni az eladók, vajon miért? Ez olyan, mint az autókereskedés, csak álcázva több márkával a részesedés.
-
F.B.I.
veterán
Az én kocsimba, 5 db 75”-os befér fektetve, pedig személykocsi.
-
F.B.I.
veterán
válasz
bajtokarpi #13056 üzenetére
Azért mert minden áruházban, más - más gyártótól kapnak jutalékot.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Demolator #11819 üzenetére
Egyszerű: azért van, nagy 65"-os tévé, főleg 4K, hogy olyan tartalmakat nézz rajta.
Mióta megvan, még a YouTube videókat (aminél lehet), így nézem.
Az előző 48"-os Sony 1080p sem néztem már 720-t.Szóval 4K-ra fel!
Ha gyenge a net sebességed, akkor megértelek, ebben az esetben ne vedd sértésnek de overkill ez a tévé....720p-re....sajnos.
-
F.B.I.
veterán
Feltettem sz ajánlott smarttube-ot, hogyan tudnám a fiókomat hozzákapcsolni (a mentett csatornák miatt)? Csak végigvisz a telefonos folyamaton de a tévén csak a KÉSZ -re tudok nyomni....semmi nem történik.
-
F.B.I.
veterán
C728, 413-al, elfelejti a már csatlakoztatott BT eszközöket, mindig újból kell csatlakozni. Valami megoldás?
-
-
F.B.I.
veterán
válasz
monchichi20 #11591 üzenetére
Nem.
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
válasz
eisento #11568 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni, fel kellene hívnod a székesfehérvári szetvizt és ők nyilatkoznak erről. Én csak egy online számlát kaptam, abban nem volt benne a pixel garancia leírás.
De, hogy nyugodt legyél, Vhiktor fórumtársunk (szakértő a témában) által készített tesztet lefutattam az új készüléken és utána vittem le a pincébe a dobozát. Még egyszer itt is köszönet neki érte.
[A teszt videó, YouTube - ról.]
Nyomasd le ha a tévé megjött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest