- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
válasz
szkutyi #20010 üzenetére
Ha Dolby Vision, nem engedi másra állítani.
Egyébként a hangja is nagy csalódás: muszáj hozzá a soundbar...
Egyszerű felhasználó vagyok, csak csak érkezni akarom a szerző képet, jó hangot, nem buzizni minden bekapcsolásnál a készüléket.
Mindjárt visszacsomagolom, aztán visszaküldöm a fenébe.Apple TV: Alapítvány,
Netflix: Éljünk ezer évig: A kék zónák titkai. -
Swami
senior tag
Segítsetek. Tegnap megjött a 65c835. Megvettem Viktor Dolby Vision és HDR beállításait, be is vittem őket. Valamit viszont biztosan még kell állítani rajta, ugyanis a Netflix és Apple TV Dolby Vision, pl Alapítvány képe iszonyú sötét. Ha beletekerek, akkor az alsó kis képen tökéletesen világos, de az egész képernyős full sötét. Vajon mitől lehet ez? Köszi!
-
Swami
senior tag
Hosszú ideje vártam már, hogy leakciózzák a 65C835-öt.
Az Alza megtette: 451.990,-ről 384.190,-re.
Puff, meg is rendeltem egyet. Hétfőn hozzák; remélem elégedett leszek vele. 🙂 -
Swami
senior tag
Üdv, 65c835 tv vásárlására adom a fejem, a milyen tv-t vegyek topicban sokat segítettek, főleg Vhiktor videója lökött egyet a Samutól a TCL felé.
Viszont sok helyen olvasom a vélemények között, hogy a Google Tv akadozik, sok memóriát lefoglal, nehezen állítható, magyarul szr. Mivel eddig Samsung tv-ink voltak, nem ismerem a rendszert, így nem tudom megítélni, hogy mennyire helytállóak a negatív vélemények. Hozzáteszem külföldi teszteknél is megemlítik a Google Tv- t kontraként.
Jól jönne egy kis segítség ez ügyben.
( A tv-t T- Home box-al használjuk tv nézésre, Netflixre, néha egy-egy mozi pendrive-ról, illetve néha háttérzene Tidal-ról. Játszani nem játszunk, és nem buzizzuk a beállításokat nap mint nap. 🙂)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest