- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
-
rumkola
nagyúr
Üdv!
Ez megoldja, most próbáltam 5 perce. Nálam is újra beragadt és nézhetetlenül sötét volt a DoVi, de ez egyből helyretette.1. Activate Quick Start (EVEN if you have this option ON, just do TURN OFF AND TURN ON THIS OPTION once AGAIN)
2. Turn off (hold power button on remote control 5 seconds and say YES/ OK to turn off question and unplug the TV and of course after 10-15 sec, plug in powercord to TV again)
3. Turn on the TV
4. Let it load all the GTV UI
5. Turn off the TV with the remote control button (but not completly, just one short click - to quick start standby mode)
6. Turn the TV back ON with the button on the remote
7. Put the movie or series with Dolby Vision
8. Enjoy, finally, the movie or series without brightness changes in the scenes -
szkutyi
addikt
Az okés hogy dv-ben jön....de azon belül kepmodot kellene váltani...nem raknál be egy két fotót mi is lássuk amit te letasz..illetve mondtam csinálj egy adott jelenetről képet és megnézem másik két megjelenitőn ott milyen... lehetőleg inkább netflix-disneyplus,hbomax legyen
-
-
szkutyi
addikt
Tedd dv vilagosra...bug-os szar az egész:/ sajnos
Ill van még egy szerviz menüs megoldás, mindjárt linkelem.
Meg is van: [link]
De közel sem hiszem hogy ez lenne..inkább ami nálam.volt..streaming nem.valo.dv-re...
De ma megnezem az oleden milyen...mert ha ott.is ilyen sötét akkor kuka a stream, ha nem, akkor tv bug..
Esetleg mondjnegy filmet egy adott jelenettel és lefotozom. -
Bear
aktív tag
Szia,
a C835 rendszere gyors, nekem nem akadozik. Streaming-et nézünk rajta legfőképpen (HBO, D+, Prime, SST) a TV-t pedig box-on keresztül nézünk. Mehetne behangolva is, de én a műsorújságot a TCL TV-ken nem szeretem, elég rosszul van megoldva. A képe pedig számomra szenzációs, jó választásnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Subaru topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest