- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme az új Android Auto!
- Megpecsételheti az Edge-panelek sorsát a One UI 7
- Yettel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad823
őstag
Eddig egészen progresszíven fejlődött az "a" sorozat, kíváncsi leszek, hogy ez mivel fog kevesebbet tudni, mint a sima 9. Ja, meg az árára.
-
MikeWazowski
veterán
Teljesen elég mindenre az "a" verzió. A kamerája meg annak is brutál jó.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
joelke HU
senior tag
Ha tényleg így fog kinézni, akkor nagyon rendben lesz. Csak ne szálljon el az ára és lehetőleg 6.1”-nél ne legyen nagyobb. Meg persze azt sem ártana, ha több helyen is kapható lenne, mondjuk az MM-ben.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
tms+
aktív tag
szerintem is jó ez a kinézet, az egyszerűsége az erőssége, de közben nem annyira elcsépelt tucathátlap
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
Graphics
Jómunkásember
Minek jönne előbb az Android 16, mire végre a gyártók elkezdtek hosszabb termékciklusban gondolkozni , erre a Google kitalálja, hogy még hamarabb jön a szoftverzió...
Vagy valami nagyon rossz pletyka kapott szárnyra.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
balpeter04
tag
Ez szerintem gyártónként változik, Samsung pl. előre megmondja, hogy adott készülékre X új Android főverziót kapsz és utána még egy évig biztonsági frissítéseket.
Így ha a Google úgy dönt, hogy félévente kiad mostantól Android főverziót, akkor ha te korábban azzal számoltál, hogy évente jön Android verzió és mondjuk 4 verziót mondott be a Samsung a te készülékedre, akkor 4+1 évvel tudtál szoftveres supporttal kalkulálni.
Ez most akár lecsökkenhet 2+1-re, ami elég szívás lenne.
-
abes77
csendes tag
7a-ról nézegetem és várok.
8a-nál nem éreztem a késztetést a váltásra, lehet a 9a-nál se lesz meg.
Mindegy 2028-ig jó vagyok. -
mhydas99
aktív tag
Ketlem hogy evi 1-nel tobb foverziofrissites jonne. Azert az nagy melo plusz annyira mar nem tudnak mit belepakolni. Max a UI-t valtoztatjak meg par AI-kapcsolatos 3xtra lesz benne de semmi egetrengeto. Mondjuk jo volna ha vegre mar gyarilag belepakolnak az idozitett bekapcsolast. Az nagyon kellene...
9a biztos dragabban fog nyitni mint a korabbiak, viszont megint nem lesz jo vetel mert fel ev mulvara kb. 50 ezer lesz a kulonbseg a sima 9 meg 9a kozott ...[ Szerkesztve ]
-
zolka bolka
tag
boiz, nem úgy volt hogy a yettelnél a sima pixel 9 pro is kapható lesz? vagy csak én nézek el valamit?
Ha már írsz, és nem tetszik az üzlet, akkor legalább annyit írj vissza, hogy nem érdekel az üzlet, ahelyett hogy eltűnsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Milyen routert?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Letiltotta a Zen 4 egyik képességét az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S