Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
Synthwave #19 üzenetére
Nekem PC csak kb 94 óta, C64 meg 89... Ha egyszer cserélnem kell a mostanit (és nagyon érik), akkor Q6 lesz. Szerencsére már nem ülök annyit gép előtt, vagy ha igen, akkor annyit azért nem kell gépelnem. De nekem egyelőre amit próbáltam, nem adott semmi pluszt. Ízületi problémákra elhiszem, hogy jó az a kiosztás, egyszer próbáltam még régen az MS hasonló billjét, nekem az se jött át.
-
anulu
félisten
válasz
Synthwave #19 üzenetére
uhh, anno a Microsoftnak volt hasonló kialakítású íves bill-e. őszintén, agybajd kaptam tőle :S elhiszem, hogy a csuklóknak jobb hosszú távon, de valahogy nagyon nem sikerült megszoknom, és inkább csak zavart, minthogy segített volna. azóta az ilyenek keyboard-okat kerülöm messze...
btw, kinek mi a "rabbit hole". sim racing miatt most akarok pedál upgrade-et. na az se olcsó...
-
anulu
félisten
válasz
Synthwave #17 üzenetére
ty
akkor lehet az a fő probléma nálam, hogy nincs igényem erre. én is 12-16 órákat ülök a gép előtt, az esetek túlnyomó részében doksi írással, vagy PS scripteléssel töltve, szóval nálam is munkaeszköz.
de valahogy... az összes ilyen csúcs billentyűzet, amit láttam kisebb volt, mint a normál 101 gombos. lehet, ha találnék olyat, akkor instant szerelem lenne. utána meg magyarázkodhatnék az asszonynak
elhiszem, hogy jó, csak valahogy nem jött meg a szikra, hogy jobban utána menjek, szembe meg még nem jött, hogy megnyomkodjam. az, hogy full programozható, nálam annyira nem szempont, valahogy a szokásaim hozzáidomultak a standard billentyűzethez.
PC user since '89
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 3 hónapos Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum +21 hónap garancia!!!
- Eladó Samsung galaxy a54 8/128
- Vivobook Pro 14 M3401QC 14" 3K OLED Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Asus Vivobook 13 (i3 10th, 256 M.2, 8 GB, FHD) ultrabook! AkciÓÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest