- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
Synthwave #19 üzenetére
Nekem PC csak kb 94 óta, C64 meg 89... Ha egyszer cserélnem kell a mostanit (és nagyon érik), akkor Q6 lesz. Szerencsére már nem ülök annyit gép előtt, vagy ha igen, akkor annyit azért nem kell gépelnem. De nekem egyelőre amit próbáltam, nem adott semmi pluszt. Ízületi problémákra elhiszem, hogy jó az a kiosztás, egyszer próbáltam még régen az MS hasonló billjét, nekem az se jött át.
-
anulu
félisten
válasz
Synthwave #19 üzenetére
uhh, anno a Microsoftnak volt hasonló kialakítású íves bill-e. őszintén, agybajd kaptam tőle :S elhiszem, hogy a csuklóknak jobb hosszú távon, de valahogy nagyon nem sikerült megszoknom, és inkább csak zavart, minthogy segített volna. azóta az ilyenek keyboard-okat kerülöm messze...
btw, kinek mi a "rabbit hole". sim racing miatt most akarok pedál upgrade-et. na az se olcsó...
-
anulu
félisten
válasz
Synthwave #17 üzenetére
ty
akkor lehet az a fő probléma nálam, hogy nincs igényem erre. én is 12-16 órákat ülök a gép előtt, az esetek túlnyomó részében doksi írással, vagy PS scripteléssel töltve, szóval nálam is munkaeszköz.
de valahogy... az összes ilyen csúcs billentyűzet, amit láttam kisebb volt, mint a normál 101 gombos. lehet, ha találnék olyat, akkor instant szerelem lenne. utána meg magyarázkodhatnék az asszonynak
elhiszem, hogy jó, csak valahogy nem jött meg a szikra, hogy jobban utána menjek, szembe meg még nem jött, hogy megnyomkodjam. az, hogy full programozható, nálam annyira nem szempont, valahogy a szokásaim hozzáidomultak a standard billentyűzethez.
PC user since '89
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged