Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Redmi R70 és R70m: ugyanaz a telefon, más akkuval
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
A kikapcsolás sajnos nem opció, más eszköz is csatlakozik folyamatosan a telefonra BT-n keresztül (MiBand pl). De szerencsére megtaláltam a megoldást: Bluetooth Auto Connect , már korábban is ajánlották. Ez tud BT disconnectet és hivható Taskerből.
-
powerwade
senior tag
Többnyire a saját akksijáról megy, és kikapcsol 10 perc inaktivitás után ha már nem lóg rajta eszköz. Ha meg lemerül mert elfelejtek kézzel lecsatlakozni róla (pl. az ablak alá parkolok, ahol a szobában a telefon van) akkor sincs baj, mert a kövekező vezetéskor bedugom neki a szivargyújtós töltőt (fel van vezetve a napellenzőhöz).
-
powerwade
senior tag
Sziasztok, Taskernek hogy a túróba tudom megmondani, hogy csatlakozzon le egy bizonoys Bluetooth eszközről? Konkrétan az autós kihangositóról. Mert nagyon sokszor hatótávon belül vagyok a telefonnal (pl. lakás, bolt) és amikor hivásom jön, az még mindig a kocsiba levő kihangositóra megy
Ha jól emlékszem a Secure Settings-ben volt Bluetooth disconnect, de Marshmallow alatt nem müködik nekem az SS. A BT kikapcsolása nem opció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Opel topik
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha jól emlékszem a Secure Settings-ben volt Bluetooth disconnect, de Marshmallow alatt nem müködik nekem az SS. A BT kikapcsolása nem opció.